Made in Italy
Gratis uitgaven

Decoratieve binnenvaas van geblazen Murano-glas Gemaakt in Italië - Rovigo

  • Made in Italy
  • Code: ROVIGO
€ 828,35 € 920,39 -10%
Materiaal glas
Levertijden 6/8 weken
Lengte (cm) 22
Diepte (cm) 22
Hoogte (cm) 32

Decoratieve Murano geblazen glazen vaas gemaakt in Italië.

Elegante binnenvaas van transparant Murano geblazen glas met rood detail via een proces dat volledig in Italië is gemaakt . Een aanvulling die de extreme elegantie van Murano-glas en zijn prachtige kenmerken combineert met een modern en levendig ontwerp om leven te geven aan een idee van exclusieve en avant-garde meubels die elke huiselijke ruimte kunnen verrijken en niet met een vleugje kleur . Een ideale stijl voor de meest uiteenlopende omgevingen, van woninginrichting tot die van hotels, restaurants, contractruimtes, spa's, maar ook als decor voor evenementen en bruiloften.

Deze luxe meubelcollectie geeft een vleugje moderne en grootstedelijke elegantie aan alle meest glamoureuze ruimtes, en ook aan uw huis, zonder ooit een opwindende en zeer scenografische sfeer op te geven.
Viadurini werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan het creëren van sterk gekarakteriseerde plaatsen, omgevingen om te schuilen om te ontsnappen aan de realiteit door de uitdrukking van iemands persoonlijkheid te versterken, ruimtes om terug te keren om te ademen en te dromen. Herstel het contact met de creatieve authenticiteit van het object geboren uit de typisch Italiaanse gedachte en cultuur, een enkele mix van accessoires om ruimtes in te richten met een precieze identiteit, uniek in zijn soort, niet modern, niet klassiek maar in staat om met elke stijl in dialoog te gaan.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, 20 km van Venetië. Van deze unieke stad in de wereld leert hij de kunst van mooie dingen, architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie uit verre culturen herwerkt door het ingenieuze Italiaanse vakmanschap. Een set objecten, uniek en authentiek, beschikbaar voor interieurontwerpers om projecten te creëren die altijd exclusief, verschillend, nooit gehomologeerd zijn, van een gecultiveerde en matig opzichtige luxe, uitdrukking van een voortdurende zoektocht naar verfijnd decoratief design.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro