Made in Italy

Decoratieve geblazen glazen vaas, handgemaakt in Italië - Serena

  • Made in Italy
  • Code: SERENA
€ 445,91 € 557,39 -20%
Materiaal glas
Levertijden 6/8 weken
Lengte (cm) 45
Diepte (cm) 45
Hoogte (cm) 40

Handgemaakte vaas voor interieurs in gekleurd geblazen glas Made in Italy.

Decoratieve vaas in transparant en gekleurd geblazen glas, handgemaakt in Italië . Een meubel dat de tijdloze elegantie van klassiek transparant glas combineert met prachtige contrasterende kleuren die een exclusieve en avant-garde touch geven. Het resultaat is een uniek product dat elk gebied kan karakteriseren met een verfijnde en eigentijdse stijl en een perfecte harmonie creëert met de omringende elementen. Een ideaal ontwerp voor de meest uiteenlopende omgevingen, van woninginrichting tot die van hotels, restaurants, contractruimtes, spa's, maar ook als decor voor evenementen en bruiloften.

Beschikbare afwerkingen:
  • transparant;
  • Wit;
  • 24k goud.
Deze luxe meubelcollectie geeft een vleugje moderne en grootstedelijke elegantie aan alle meest glamoureuze ruimtes, en ook aan uw huis, zonder ooit een opwindende en zeer scenografische sfeer op te geven.
Viadurini werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan het creëren van sterk gekarakteriseerde plaatsen, omgevingen om te schuilen om te ontsnappen aan de realiteit door de uitdrukking van iemands persoonlijkheid te versterken, ruimtes om terug te keren om te ademen en te dromen. Herstel het contact met de creatieve authenticiteit van het object geboren uit de typisch Italiaanse gedachte en cultuur, een enkele mix van accessoires om ruimtes in te richten met een precieze identiteit, uniek in zijn soort, niet modern, niet klassiek maar in staat om met elke stijl in dialoog te gaan.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, 20 km van Venetië. Van deze unieke stad in de wereld leert hij de kunst van mooie dingen, architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie uit verre culturen herwerkt door het ingenieuze Italiaanse vakmanschap. Een set objecten, uniek en authentiek, beschikbaar voor interieurontwerpers om projecten te creëren die altijd exclusief, verschillend, nooit gehomologeerd zijn, van een gecultiveerde en matig opzichtige luxe, uitdrukking van een voortdurende zoektocht naar verfijnd decoratief design.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief