Made in Italy

Decoratieve keramische binnenvaas, handgemaakt in Italië - Calisto

  • Made in Italy
  • Code: CALISTO
€ 4.678,14 € 5.847,67 -20%
Materiaal keramiek
Levertijden 6/8 weken
Lengte (cm) 51
Diepte (cm) 51
Hoogte (cm) 140

Hoge decoratieve vaas in mat wit keramiek handgemaakt in Italië.

Hoge vaas voor interieurs in mat wit keramiek, handgemaakt in Italië. Het gebruik van keramiek en vakmanschap samen met de specifieke verwerking die een deel van de structuur van de vaas bedekt, vertegenwoordigen de kenmerken die het tot een exclusief en verfijnd decoratief element maken, waardoor de waarde wordt verhoogd en de kwaliteit wordt benadrukt. Het resultaat is een elegante en bijzonder veelzijdige aanvulling, die zich op de best mogelijke manier kan aanpassen aan elke stilistische situatie. Een ideale esthetiek voor de meest uiteenlopende omgevingen, van woninginrichting tot die van hotels, restaurants, contractruimtes, spa's, maar ook als decor voor evenementen en bruiloften.

Deze collectie luxe meubelaccessoires geeft een vleugje moderne elegantie aan elk contract, maar ook aan de huiselijke ruimte, zonder ooit een exclusieve sfeer met een sterke visuele impact op te geven.
Viadurini werkt samen met dit belangrijke ambachtelijke bedrijf, opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië om een sterke karakterisering te bieden van plaatsen en omgevingen om te schuilen en tegelijkertijd de persoonlijkheid te versterken en zo ruimtes te creëren die gewijd zijn aan iemands ontspanning om terug te keren naar dromen . Het contact herstellen met de creatieve authenticiteit van het object geboren uit de typisch Italiaanse gedachte en cultuur, een unie van accessoires om ruimtes in te richten met een precieze identiteit, uniek in zijn soort, niet modern, niet klassiek maar in staat om met elke stijl te communiceren. Vanuit de stad Treviso komt de hele wereld in aanraking met de kunst van mooie dingen, architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie uit verre culturen herwerkt door de passie voor Italiaans vakmanschap . Zo ontstond een lijn van interieurinrichting met unieke en authentieke kenmerken die het mogelijk maken om exclusieve projecten en gecultiveerde luxe te creëren, uitdrukking van een continue en nauwkeurige zoektocht naar verfijnd decoratief design .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief