Decorlamp voor binnen of buiten rood, witte kerstbal - Pallastar

  • Code: PALLASTAR
€ 206,30
Materiaal Recyclebaar polyethyleen
Levertijden 10/15 werkdagen
IP-beschermingsgraad IP44
Lengte (cm) 33
Diepte (cm) 33
Hoogte (cm) 37

Vloerlamp in de vorm van een kerstbal in wit polyethyleen, meerkleurige LED aansluiting, solar of E27 voor binnen of buiten.

De moderne vloer of tafellamp is een heel bijzondere lichtobject te wijten aan de ongebruikelijke vorm van een bal van de kerstboom gemaakt van hoogwaardig polyethyleen.
Het veelzijdige en tijdloze ontwerp zal zeker in elk seizoen de aandacht trekken, vooral tijdens de kerstperiode, voor zowel binnen- als buitenruimtes.

Te gebruiken als inrichtingsverlichting zowel als enkel stuk als in combinatie met de rode en witte kleurvarianten.
Het effect van licht draagt bij aan het creëren van de atmosfeer en beïnvloedt het welzijn van degenen die het ervaren. Daarom is verlichting belangrijk voor de kwaliteit van leven: kleine lichtbronnen zoals deze lamp kunnen de omgeving uitnodigender en aantrekkelijker maken.

Beschikbare soorten aanvallen:

  • RGB LED- aanval voor binnen of buiten met in- en uitschakelen via afstandsbediening inbegrepen . 15 selecteerbare kleuren, waaronder wit, rood, blauw, groen, geel, oranje, roze, paars. Kleurverloop instelbaar in 3 niveaus, dimbaar met 5 helderheidsniveaus en mogelijkheid om automatische kleurwisseling te selecteren. LED-levensduur van ongeveer 50.000 uur, niet vervangbaar. Stroomverbruik: 6 watt, temperatuur: warm wit 3000K, zwarte kabel 5m.
  • zonne-aansluiting voor buiten : omvat een permanent geïnstalleerd monochroom wit LED- verlichtingssysteem met een externe zonnepaneel met geïntegreerde batterij (1800mA) die overdag zonlicht opvangt en vervolgens omzet in elektriciteit. Voor het correct opladen van de lamp is voldoende en voldoende zonne-verlichting nodig, die bij schemering zelfstandig aangaat via een lichtsensor. Dit systeem heeft geen stopcontacten nodig, wat het milieu ontziet. Ideaal voor het verlichten van paden, balkons en terrassen. Duur met volledige lading: ongeveer 6 uur. Stroomverbruik: 2 watt, temperatuur: warm wit 3000K, zwarte kabel 5m.
  • E27 fitting voor binnen of buiten : geschikt voor leds en spaarlampen (niet inbegrepen). Aanbevolen temperatuur: warm wit 2700/3000 K - tot 9 W - 820 lumen. In- en uitschakelen via stekker. 230 Volt, 2,35m zwarte kabel zonder schakelaar.
Beschikbare kleuren:
  • Wit
  • rood

Technische kenmerken:

  • Gemaakt van recyclebaar polyethyleen
  • Afmetingen: L 33 x P 33 x H 37 cm
  • UV-bestendig
  • Beschermingsklasse certificering: IP44 bestand tegen vorst en regen

NB: decoratieartikel: het wordt niet gebruikt voor het verlichten van de kamer. Voor een vrijblijvende offerte vult u het formulier " Informatie aanvragen " in.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief