Made in Italy

Aanrecht ovale wastafel geproduceerd in Italië, Frascati

  • Made in Italy
  • Code: FRASCATI1
€ 441,15 € 551,44 -20%
Materiaal Solide oppervlak-Luxolid
Maatregelen L 56 x P 36 x H 14 cm
Levertijden 25 werkdagen
Aanrecht ovale wastafel in Solid Surface, Frascati
Frascati is een vrijstaande vrijstaande wastafel gemaakt van massief oppervlak met een ovale plant.
Dankzij de grote capaciteit en het ultramoderne ontwerp is het de meest gewilde wastafel in de badkamer.

Beschikbaar in 16 verschillende kleuren.

Opmerking : de kranen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ze wilt kopen.

Solid SurfaceLuxolid® is een synthetische verbinding op basis van zeer geselecteerde polyacrylharsen en minerale vulstoffen (aluminiumtrilhydraat), in een mal gemaakt door een polymeerproces.
Het resultaat is een materiaal met een uniforme structuur, van een superieur kwaliteitsniveau in vergelijking met de producten die door de plaat worden geproduceerd: van het oppervlak erin vertoont de Luxolid® geen verschillen in kleur of compactheid.
De producten in Luxolid® worden in Italië gemaakt: van de keuze van de grondstof tot het mengen volgens exclusieve formules, van de studie van de modellen tot de realisatie in de matrijs om uiteindelijk grotendeels met de hand naar de afwerking te gaan.
Producten die schade hebben opgelopen, zoals diepe krassen of chippen, kunnen worden gerepareerd. Voor het reinigen wordt aanbevolen om de producten altijd te drogen om te voorkomen dat stilstaand water kalksteenringen vormt (die echter het product niet kunnen aantasten). Dagelijkse reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief