Design aanrecht wastafel in zwarte Ziva natuursteen

  • Code: LAVAPPZIVANE
€ 461,19
Materiaal Marmer
Maatregelen 45 x 45 x 12 cm * zijnde unieke stukken, de afmetingen zijn indicatief
Levertijden 7 werkdagen
Gewicht Product 15 kg
Handgemaakte natuurstenen aanrechtwastafel, modern design.

Kleur: Zwart

Omdat het handgemaakte unieke stukken zijn, verschilt elk artikel van de andere in zowel vorm als kleur.
De afbeeldingen van het artikel zijn louter indicatief en komen mogelijk niet overeen met het gekochte artikel. Om deze reden is het mogelijk om de foto van het gekochte bassin op te vragen voordat het wordt verzonden.

Alle producten uit deze collectie zijn met de hand gemaakt van materialen als marmer, onyx, vulkanische stenen en rivierstenen.
Elke wastafel is volledig met de hand gemaakt en verschilt van de andere in vorm en kleur.

GEBRUIK & ONDERHOUD
Gebruik voor de reiniging specifieke reinigingsmiddelen voor natuursteen en marmer die geen schurende stoffen bevatten. Het reinigingsmiddel moet worden aangebracht met een zachte en delicate spons, die het oppervlak niet mag krassen of beschadigen.

Om de integriteit en duurzaamheid van het product in de loop van de tijd te garanderen, is het noodzakelijk om periodiek de impregneerbehandeling (meegeleverd met het artikel) aan de binnenkant en aan de randen van de gootsteen aan te brengen. De eerste toepassing moet worden uitgevoerd vóór het eerste gebruik, kort na levering. De behandeling dient eenmaal per 1/2 maand te worden herhaald.
De meegeleverde behandelverpakking bevat 200 ml product en is voldoende voor ongeveer een jaar.

We informeren onze klanten dat de volgende producten zijn uitgesloten van het retourbeleid van het bedrijf, omdat het unieke handgemaakte producten zijn die op verzoek van de klant zijn gemaakt. Dit betekent dat ze na aankoop niet door de klant kunnen worden geretourneerd.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief