Made in Italy

Design applique in blauw katoen met rode en witte details Made in Italy - soja

  • Made in Italy
  • Code: SOYA3
€ 238,83 € 298,53 -20%
Materiaal Katoen
Levertijden 2 werkweken
Lengte (cm) 23
Diepte (cm) 11.8
Hoogte (cm) 20

Moderne design wandlamp met gekleurde katoenen lampenkap Made in Italy.

Volledig in Italië, wordt deze wandlamp uit een blauwe en lichtblauwe katoenen lampenkap aangevuld met rode en witte inserts die de werkelijke sterkte van het product vertegenwoordigt.
Het ontwerp is eenvoudig en essentieel, maar wordt verrijkt door de felle kleuren die de stijl kenmerken. Wat dit meubel kenmerkt, is in feite de originele en creatieve combinatie van de verschillende kleuren die zowel het artikel zelf als de hele kamer waarin het is geplaatst, levendigheid geeft, waardoor de esthetische waarde van het omringende meubilair wordt vergroot.

Wandlampen vertegenwoordigen een categorie producten die bijzonder geschikt zijn voor het verlichten van kamers in huis, zoals gangen of kleine ruimtes waar natuurlijk licht niet komt en het is noodzakelijk om een oplossing te vinden die even functioneel als discreet is. Dankzij hun kleine formaat kunnen ze overal worden geplaatst, wat helpt om een prachtig spel van licht en schaduw te creëren en tegelijkertijd leven te geven aan intieme en ontspannende sferen.
Juist vanwege hun hoge diffusie proberen mensen steeds vaker de juiste wandlamp voor hun behoeften te kiezen, de voorkeur gevend aan praktische oplossingen maar ook en vooral met een hoge decoratieve waarde, waardoor ze de inrichting van de kamer op een harmonieuze manier kunnen voltooien.

Lamp / fitting: 230V E14 8W max LED

Let op: lamp niet inbegrepen.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief