Made in Italy

Design hanglamp van wit linnen in cilinder, gemaakt in Italië - magie

  • Made in Italy
  • Code: MAGIA
€ 965,62 € 1207,02 -20%
Materiaal linnen
Kleur Wit
Levertijden 3/4 werkweken
Type stopcontact E27
Lengte (cm) 60
Diepte (cm) 40
Hoogte (cm) 60
70W

Moderne design cilinder hanglamp in wit linnen, gemaakt in Italië.

Deze originele en unieke hanglamp is een uitnodiging om met een vleugje licht de mal te doorbreken, te provoceren, verbazen en verrassen.

De lamp is gemaakt van wit linnen , een materiaal dat bijzondere interesse wekt omdat het in staat is om een object van suggestieve emotie te creëren om de aandacht te trekken.
Een volledig Italiaans ontwerp dat door onconventionele experimenten en continu onderzoek tussen traditie en moderniteit kan verbazen, durven en prikkelen, waardoor je je emoties kunt uiten door een origineel en persoonlijk decoratief gebruik van licht.

De collectie wil een uitnodiging zijn om zonder angst of angst jezelf te zijn, je ware identiteit te bevrijden en stereotypen uit te dagen.
Opgedragen aan al diegenen die van expressieve vrijheid houden en die hun stijl met vrijheid en energie tot uitdrukking brengen, ervoor kiezen om het hart te volgen en in empathie te leven, vrij van alledaagsheid en patroon.

Technische kenmerken:
  • Transparante elektrische kabel van 2 meter lang
  • Stalen ophangkabel 2 meter lang
  • Lamp niet inbegrepen
  • Type bron: 1 x E27 max 70W energieklasse van E tot A ++
Let op: het konijnaccessoire is niet bij de prijs inbegrepen. Neem desgewenst contact met ons op door het formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief