Made in Italy

Design hoekslaapbank in beige stof Made in Italy - Ortensia

  • Made in Italy
  • Code: ORTENSIA
€ 4.883,64 € 6.104,55 -20%
Materiaal Stof en buikspieren
Levertijden 30/40 werkdagen

Hoekslaapbank bekleed met beige stof gemaakt in Italië

Hoekslaapbank volledig gemaakt in Italië met niet-vervormbare vulling van polyurethaanschuim, bekleding in beige stof (volledig afneembaar) met poten in zwarte abs. Simpele vormen, strakke lijnen en een solide en praktisch ontwerp maken deze aanvulling tot een perfecte inrichtingsoplossing om hedendaagse omgevingen met een verfijnde stijl te completeren. De afmetingen maken het tot een uiterst elegante en uitnodigende gezinsbank, verrijkt met de grote chaise longue die ideaal comfort biedt om te genieten van heerlijke avonden met vrienden of om u te laten verwennen door de warme en zachte omhelzing van het uitnodigende ontwerp. Deze bank is snel en gemakkelijk te bereiden en verandert in een ruim en comfortabel tweepersoonsbed voor twee personen, plus een extra ruimte die wordt geboden door de chaise longue, waardoor hij plaats biedt aan maximaal 3/4 personen, zoals koppels met kinderen. Een ontwerp dat zijn aandacht vestigt op functionaliteit, maar zonder ooit het fundamentele visuele aspect opzij te zetten dat het in staat stelt om grote lounges te karakteriseren met een exclusieve smaak en een verfijnde toets aan de omgeving te geven.

De bank heeft een elektrisch gelaste basis met elastische eindriempjes, compleet met een openingsmechanisme met een kleine voetafdruk met twee vouwen gemaakt van zeer sterke meubelbuis, compleet met kussenbovenkant die het oppervlak langer maakt dan 16 cm. Het is ook uitgerust met een niet- vervormbare matras van polyurethaanschuim met gemiddelde dichtheid (25 kg / m3) bedekt met 100% hypoallergeen, hypoallergeen en zeer ademend polyester.

Stofsamenstelling : 100% PES
Afmetingen chaise longue : L 102 x P 232 x H 85 cm

beschikbare maten
  • L 300 x P 235 x H 85 cm (matras: L 143 x P 192 x H 11 cm):
  • L 320 x P 235 x H 85 cm (matras: L 163 x P 192 x H 11 cm).
NB : de bekleding van de bank is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren. Het is ook mogelijk om verschillende composities te maken op basis van uw behoeften.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief