Made in Italy

Design kandelaar in gedecoreerd wit porselein 3 stuks - Arcireale

  • Made in Italy
  • Code: ARCIREALE1
€ 211,06 € 263,82 -20%
Materiaal porselein
Kleur Wit
Levertijden 4-8 werkweken
Lengte (cm) Groot: 8 klein 8
Diepte (cm) Groot: 8 klein 8
Hoogte (cm) Groot: 8,5 Klein: 5,5

3 Design kandelaars in wit porselein versierd met drie verschillende patronen, unieke stukken gemaakt in Italië.

Compleet bestaande uit:
  • 2 grote lantaarns voor kandelaars in twee verschillende texturen
  • 1 kleine kandelaar lantaarn met een bijzondere structuur

Gemaakt van het fijnste witte porselein , geven deze kandelaars elegantie en verfijning aan de omgeving, voor luxueuze en romantische sferen.
Individueel, in paren of in groepen, kunnen ze op de tafel worden geplaatst zoals in de tuin of in een suggestieve hoek van het huis om een zacht en uitnodigend lichteffect te creëren.

Ze worden verkregen door middel van de giettechniek , die het mogelijk maakt om zeer dunne oppervlakken te verkrijgen om de eigenschappen van porselein en zijn doorschijnendheid te benadrukken en zo zijn gevoel en uniciteit op te roepen.

Wat deze kandelaars zo uniek maakt, is het eenvoudige en verfijnde ontwerp, dat vrijheid van meningsuiting overlaat aan het materiaal: we vinden dus een kromme rand in plaats van een beweging die wordt veroorzaakt door de vervorming van de klei tijdens het koken die kenmerkende en waardevolle elementen worden van het product .

Porselein is een extreem bestendig materiaal dat op een hogere temperatuur wordt gebakken dan traditioneel keramiek, dus het is robuuster en duurzamer, zeer goed bestand tegen vlekken en waterdicht dankzij de grotere dichtheid, hardheid en uniformiteit. De eigenschappen worden gegarandeerd door het dubbele bakken tot 1240 °, waarna het zeer doorschijnende porselein een kostbare warmwitte kleur krijgt, die verder opwarmt zodra de kaars binnen wordt aangestoken.

Indicatieve afmetingen:

  • Grote versie: diameter 8 cm x hoogte 8,5 cm.
  • Kleine versie: diameter 8 cm x hoogte 5,5 cm.

Technische kenmerken:

  • Wit porselein
  • Hoewel porselein geschikt is om in de vaatwasser te wassen, is handwas, gezien de lichtheid van de lantaarns, aan te raden
  • Handgemaakt in Italië

NB: elk item is een uniek stuk met de hand gemaakt, daarom kunnen er kleine verschillen zijn met de foto's en kunnen de afmetingen iets afwijken.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief