Made in Italy

Design kruk voor buiten in hoogwaardig aluminium, 3 stuks - Filomena

  • Made in Italy
  • Code: FILOMENASGA
€ 2.122,46 € 2.653,07 -20%
Levertijden 3-4 werkweken
Structuur materiaal aluminium
Lengte (cm) 45
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) totaal 90, stoel 74, voetensteun 25

Tuinkruk met een stapelbaar ontwerp in aluminium en textileen in 3 afwerkingen, met voetsteun van hoge kwaliteit gemaakt in Italië, 3 stuks.

Technische kenmerken en materialen:
De structuur is gemaakt van aluminium met epoxy poedercoating , gecombineerd met de textileen zitting, met een uiterst eigentijds en elegant geometrisch en essentieel ontwerp.

Het zijn de details van de gegoten aluminium poot die deze stapelbare kruk voor buiten het verfijnde ontwerp geven dat hem onderscheidt en personaliseert in zijn formele kalmte.
De verfijnde essentialiteit van de lijnen en volumes wordt gecombineerd met de materialiteit van de stoffen, voor een elegant en constructief solide visueel effect dat zowel de interne als de externe omgeving verbetert.

De collectie wordt gekenmerkt door het detail van de aluminium poot als middelpunt gecombineerd met de formele en modulaire strengheid van de vulling, om het buitenleven te ervaren in termen van maximale ontspanning en gezelligheid, zittend op de bank, rond een tafel of liggend op de zonnebank.​

Afwerkingen beschikbaar:
  • wit aluminium, wit textileen
  • brons aluminium, zwart textileen
  • zandgrijs metallic aluminium, textileen papyrus
NB: op aanvraag is er een beschermhoes verkrijgbaar die we aanraden te gebruiken tijdens het winterseizoen of periodes waarin het product niet wordt gebruikt, in plaats van 's nachts en bij hevige regenval. De hoes is gemaakt van polyester in grijze kleur. Verder is regelmatig schoonmaken aan te raden om het product in goede staat te houden. Neem contact met ons op voor meer informatie door het juiste formulier in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief