Made in Italy

Moderne hangende wastafel in Luxolid gemaakt in Italië, Ruffano

  • Made in Italy
  • Code: RUFFANO1
€ 1731,29 € 2164,11 -20%
Materiaal Solide oppervlak-Luxolid
Levertijden 25 werkdagen
Moderne designwastafel in Luxolid gemaakt in Italië, Ruffano
Ruffano is een geïntegreerd systeem met monolithische bovenkant en centrale wastafel, het kan op elk type basis worden geïnstalleerd of in een hangende versie worden achtergelaten waardoor uw badkamer een essentiële stijl krijgt.

Beschikbaar in 16 verschillende kleuren en zeven verschillende maten:
- L 70 x B 50 x H 12 cm;
- L 80 x B 50 x H 12 cm;
- L 90 x B 50 x H 12 cm;
- L 100 x B 50 x H 12 cm;
- L 110 x B 50 x H 12 cm;
- L 120 x B 50 x H 12 cm;
- L 130 x B 50 x H 12 cm.

Opmerking : de handdoekhouder en de kranen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als u ze wilt kopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Ruffano is gemakkelijk aan te passen aan uw behoeften; vraag om een gepersonaliseerde offerte.

Solid Surface-Luxolid® is een synthetische verbinding op basis van zeer geselecteerde polyacrylharsen en beladen met mineralen (aluminiumtrilhydraat), in een mal gemaakt door een polymeerproces.
Het resultaat is een materiaal met een uniforme structuur, van een superieur kwaliteitsniveau in vergelijking met de producten die door de plaat worden geproduceerd: van het oppervlak erin vertoont de Luxolid® geen verschillen in kleur of compactheid.
De producten in Luxolid® worden in Italië gemaakt: van de keuze van de grondstof tot het mengen volgens exclusieve formules, van de studie van de modellen tot de realisatie in de matrijs om uiteindelijk grotendeels met de hand naar de afwerking te gaan.
Producten die schade hebben opgelopen, zoals diepe krassen of chippen, kunnen worden gerepareerd. Voor het reinigen wordt voorgesteld om de producten te drogen om te voorkomen dat het stilstaande water kalksteenringen vormt (die echter het product niet kunnen aantasten). Dagelijkse reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro