Made in Italy

Design tafellamp in kristal en staal gevormd Egg Egg

  • Made in Italy
  • Code: ARABESQUE EGG-TERRA
€ 791,06 € 988,83 -20%
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Design tafellamp in kristal en staal gevormd Egg Egg
Ei is een buitengewone tafellamp vorm van een ei, gekenmerkt door een uniek ontwerp. Deze lamp is gemaakt met een stalen maasstructuur die aan elkaar gelast, waardoor een structuur van een gepolijst chroom maken.
Eigenaardigheden van deze lamp, waarvan de uniciteit onderstreept, is de aanwezigheid van kristallen Asfour facet geslepen handmatig de structuur zelf bevestigd.
Product Bestseller.
In Egg lamp combineert kwaliteit, schoonheid, stijl, design en elegantie, geschikt voor elke omgeving, het brengt licht en stijl waar het wordt geplaatst. Dit produkt is beschikbaar in twee verschillende maten.
Het brengt ook een vleugje van licht en design in uw huis en kies de grootte die het meest de voorkeur geven!

kenmerken:
Bedrading met G9 LED-lampen geleverd.

Opmerking: Dimmer niet beschikbaar

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief