Made in Italy

Design wandklok in rond hout in 2 afwerkingen, gemaakt in Italië - Byko

  • Made in Italy
  • Code: BYKO
€ 141,23 € 176,54 -20%
Materiaal hout
Levertijden 7-10 werkdagen
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 2/3 cm

Wandklok in schoolbord of essenhout met laser-gemarkeerde decoratie fiets, gemaakt in Italië.

De eigenaardigheid van deze wandklok is het met laser gemarkeerde detail dat een fiets weergeeft die het hart van het complement wordt door de uren te markeren met zijn stralen.
Het is een ronde design- aanvulling van hout, verkrijgbaar in twee varianten, die uitnodigt om van het buitenleven te genieten tijdens het fietsen door de stad.

Deze collectie wandklokken gaat de natuur in met houtessenties versierd met delicate lasergemarkeerde details, voor een driedimensionaal effect dat lichtspelen creëert die de klokken tot echte kunstwerken maken. Een lijn die esthetiek en functionaliteit combineert, voor een uniek meubelstuk , met een grote decoratieve impact voor de aandacht voor detail, die een eenvoudig gebruiksvoorwerp transformeert tot een prominent element en karakter voor elke omgeving, met een elegante en eigentijdse smaak .

Afwerkingen beschikbaar:
  • schoolbordbasis en beige decoratie
  • asbasis en cacaobruine decoratie
Let op: de batterij voor het mechanisme is niet inbegrepen. Om te gebruiken, plaatst u de batterij in het mechanisme en hangt u deze met een spijker aan de muur.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief