Made in Italy

Design wandlamp in metaal met zilveren of witte afwerking Made in Italy - Jump

  • Made in Italy
  • Code: JUMP3
€ 254,70 € 318,37 -20%
Materiaal Metaal, leer en stof
Levertijden 2 werkweken
Lengte (cm) 30
Diepte (cm) 10,5
Hoogte (cm) 34

Design wandlamp met metalen structuur en mesh of linnen lampenkap Made in Italy.

Deze wandlamp heeft een structuur van metaal met een lampenkap van gaas of linnen. Volledig in Italië vervaardigd, dit meubel is een oplossing met een eenvoudige, maar verfijnde ontwerp dat niet onopgemerkt in de kamer dankzij het prachtige contrast tussen de materialen en afwerkingen met een elegante en verfijnde smaak. Het resultaat is dan ook een discrete en kleine lamp die dankzij zijn moderne en originele stijl niet onopgemerkt blijft.

Wandlampen vertegenwoordigen een categorie producten die bijzonder geschikt zijn voor het verlichten van kamers in huis, zoals gangen of kleine ruimtes waar natuurlijk licht niet komt en het is noodzakelijk om een oplossing te vinden die even functioneel als discreet is. Dankzij hun kleine formaat kunnen ze overal worden geplaatst, wat helpt om een prachtig spel van licht en schaduw te creëren en tegelijkertijd leven te geven aan intieme en ontspannende sferen.
Juist vanwege hun hoge diffusie proberen mensen steeds vaker de juiste wandlamp voor hun behoeften te kiezen, de voorkeur gevend aan praktische oplossingen maar ook en vooral met een hoge decoratieve waarde, waardoor ze de inrichting van de kamer op een harmonieuze manier kunnen voltooien.

Lamp / fitting: 230V 50 / 60Hz max E27 12W LED

Beschikbare afwerkingen :
  • zilver lux metaal en bruin gaas;
  • glanzend wit metaal en wit linnen.
Let op: lamp niet inbegrepen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief