Made in Italy

Design wandlamp met structuur in zwart metaal en organza Made in Italy - Boom

  • Made in Italy
  • Code: BOOM2
€ 367,96
Materiaal Metaal en organza
Levertijden 2 werkweken
Lengte (cm) 23
Diepte (cm) 12
Hoogte (cm) 41.5

Moderne wandlamp met metalen structuur en organza lampenkap Made in Italy.

Deze moderne en elegante wandlamp is samengesteld uit een matzwarte metalen structuur verrijkt met een prachtige lampenkap in geplooide glanzende gouden organza. Ook compleet met praktisch leeslampje.
Volledig in Italië, Dit meubel gekenmerkt door een eenvoudige en essentiële opzet met de verfijning en elegantie van de afwerking, gebruikt laten een echt uniek ontwerp doel kunnen geven licht in een homogene manier te maken. aan de omgeving en creëert tegelijkertijd zachte en ontspannende sferen .

Wandlampen vertegenwoordigen een categorie producten die bijzonder geschikt zijn voor het verlichten van kamers in huis, zoals gangen of kleine ruimtes waar natuurlijk licht niet komt en het is noodzakelijk om een oplossing te vinden die even functioneel als discreet is. Dankzij hun kleine formaat kunnen ze overal worden geplaatst, wat helpt om een prachtig spel van licht en schaduw te creëren en tegelijkertijd leven te geven aan intieme en ontspannende sferen.
Juist vanwege hun hoge diffusie proberen mensen steeds vaker de juiste wandlamp voor hun behoeften te kiezen, de voorkeur gevend aan praktische oplossingen maar ook en vooral met een hoge decoratieve waarde, waardoor ze de inrichting van de kamer op een harmonieuze manier kunnen voltooien.

Lamp / fitting: 230V 50 / 60Hz E27 max 12W LED

Let op: lamp niet inbegrepen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief