Made in Italy

Designmengkraan voor wastafel in messing Made in Italy - Filipo

  • Made in Italy
  • Code: FILIPO3
€ 1.399,43
Materiaal messing
Levertijden 5 werkweken

Messing wastafelmengkraan met chromen afwerking Made in Italy.

Nieuwe generatie ultramoderne design wastafelmengkraan in messing verchroomd 335 mm hoog, met hartafstand van 165 mm; zonder afvoer en zonder pop-up gat.
Volledig geproduceerd in Italië met hoogwaardige materialen die voldoen aan de Europese normen, deze mixer kan bovenop worden geïnstalleerd, is uitgerust met een cache-beluchter, flexibele aansluitingen, keramische schijfcassette en heeft het energiebesparende systeem voor waterbesparing opgenomen.

Onderhoud en reiniging: Het wordt aanbevolen om eventuele druppels of waterafzettingen op het product te drogen met een zachte doek; laat er geen vochtige doeken of natte sponzen op liggen; vermijd het gebruik van schurende of schurende sponzen die het oppervlak beschadigen; Gebruik voor het reinigen van geen enkel type afwasmiddel dat chloor of zijn verbindingen bevat die de mixer kunnen oxideren.
Voor perfect onderhoud demonteer je de beluchter en dompel je hem enkele uren onder in verdunde azijn en daarna afspoelen met veel water, zodat alle onzuiverheden en kalkaanslag verdwijnen.

Neem voor meer informatie en offertes contact met ons op via clienti@viadurini.it.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief