Designplank in gelakte meerlaagse samenstelling van modulaire panelen - Livia

  • Code: LIVIA
€ 513,36 € 641,70 -20%
Materiaal Meerlagig
Levertijden 7/15 werkdagen
Lengte (cm) 56
Diepte (cm) 17
Hoogte (cm) 56

Plank met geometrisch ontwerp gemaakt van meerlagige panelen.

Deze plank is een echt designobject dat zijn idee baseert op originaliteit en innovatie. Dankzij de minimale stijl die wordt gegeven door de eenvoudige en lineaire vormen, kan het product persoonlijkheid geven aan elke omgeving die erin slaagt de atmosfeer te revolutioneren.
De structuur is samengesteld uit 3 panelen met verschillende vormen gemaakt van wit, zwart en grijs gebeitst essen multiplex , waarvan er één op de muur is gemonteerd die het echte steunoppervlak vertegenwoordigt en twee verticale panelen die beweging en harmonie geven. De bijzonderheid van deze plank is de mogelijkheid om het product aan te passen door de 2 verticale panelen te combineren, waardoor u kunt kiezen tussen 8 verschillende configuraties volgens smaak en behoeften.
Om de functionaliteit van dit prachtige artikel verder te vergroten, is er een praktisch kabelgat achter het kleinere verticale paneel, ideaal om elk type kabel of oplader te verbergen.
Snel en gemakkelijk schoon te maken met een simpele vochtige doek.

Vereist montage. Handleiding en montageset (schroeven en sleutels) inbegrepen.

Maat: L 56 x P 17 x H 56 cm;

NB : de drie panelen waaruit de structuur bestaat, zijn verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende afwerkingen en vormen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief