Made in Italy

Deurbehang getinte flessen baby Big L6xH100xP11cm, modern design

  • Made in Italy
  • Code: BABY BIG FUME
€ 101,56 € 126,95 -20%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 6 x H 100 x P 11 cm
Kleur fume transparante
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Deurbehang getinte flessen baby Big L6xH100xP11cm, modern design
Kelderwand PMMA plexiglas 100% van maagdelijk polymeer, waardoor 13 flessen behouden. Mogelijkheid tot het samenstellen van modulaire structuren om beter te organiseren de meest waardevolle flessen. De fysisch-technische eigenschappen van plexiglas (slagvast, vormvast, duurzaam, isolerend) maken het product geschikt voor binnen en buiten. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. In overeenstemming met de UNI EN 71-3: 200. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief