Dining keramische Uitschuiftafel, L.160 / 240xp.90 cm, Bacchus

  • Code: BACCO
€ 1.951,87
Maatregelen L.160 / 240xp.90xh.76cm
Levertijden 10/15 werkdagen
Uitschuifbare glaskeramische eettafel, l. 160 / 240xp.90 cm, Bacco
Uitschuifbare rechthoekige tafel met mat gelakt metalen onderstel. Blad en verlengstukken in glas en keramiek (onderlaag in glas + bovenlaag in keramiek). Met twee praktische verlengstukken kunt u de tafel verlengen tot een lengte van 240 cm.
De Bacco tafel is verkrijgbaar in de varianten: wit keramiek, grijs keramiek of marmer keramiek. Selecteer de gewenste afwerking in het vervolgkeuzemenu.

Viadurini Living Collection geeft een vleugje moderne elegantie aan de meest glamoureuze ruimtes, en ook aan uw huis, zonder ooit een opwindende en zeer scenografische sfeer op te geven. Een reeks unieke en authentieke objecten die beschikbaar zijn voor interieurontwerpers om projecten te creëren die altijd exclusief, verschillend, nooit gehomologeerd zijn, een uitdrukking van een voortdurende zoektocht naar verfijnd decoratief design.
Viadurini Living Collection biedt een breed scala aan inrichtingsaccessoires, ontworpen voor elke kamer in huis: moderne stoelen, design eettafels, uitschuifbare tafels, moderne en klassieke banken, fauteuils, spiegels, salontafels en nog veel meer. Het meubilair wordt een uitdrukking van de ziel die de ruimte transformeert in een echte multisensorische ervaring.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief