Made in Italy

dolfijnen Designer houten tafel en Venetië Venetiaans glas

  • Made in Italy
  • Code: TAVOLO VENEZIA
€ 10.499,13 € 12.351,92 -15%
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Dolfijnen Designer houten tafel en Venetië Venetiaans glas
Venetië is een unieke en uitzonderlijke tafel, daarin de geschiedenis en eerbetoon aan de stad van Venetië en is opgenomen zijn "Briccole" betekent eiken palen en eiken gebruikt voor millennia te melden bij de gebieden in het binnenland van de lagune boten. Dit hout wordt gebruikt als een essentieel onderdeel van de tafel. Elke dolfijn, aan het eind van zijn leven, en wordt vervangen Viadurini ervoor gekozen om dit "re-use" materiaal transporteren van een object alleen meubels in de wereld de schoonheid en magie van deze stad op te waarderen. De Venezia voegt zich bij de tafel van gehard hout charme door de tijd en de natuur, glas, herinneren aan de transparantie van het water, de koningin van de stad. De tabel in feite uit een rechthoekig vlak uit twee glasplaten + 10 mm en 10 gekoppeld tussen de twee lagen van de vloer is een dunne houten deel van Briccola in verouderde eik.
eenvoudig en elegant, met een rechthoekige vorm en de unieke en ongeëvenaarde ontwerp geschikt voor elk type meubilairlijst. Het hout van de "Briccole" en het glas te smelten, zodat in een warme en onverbreekbare omhelzing. Let op de basis in gebogen glas, verbonden door een eiken plaatdikte van 30 mm. Venetië is verkrijgbaar in twee verschillende maten, kies degene die bij u past!
Een tabel volledig gemaakt in Italië.

Let op: Omdat we een echte dolfijn verouderde eik plaat uit, eventuele verschillen met het beeld zijn als het product unieke kenmerken te worden beschouwd.

materialen:
- Glas top en dolfijnen
- Glas Legs met eiken inleg

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW