Made in Italy

Double Wave Kussen in Memory Ginseng Made in Italy, 2 stukken - Thames

  • Made in Italy
  • Code: TAMIGI
€ 92,04 € 115,05 -20%
Materiaal dubbele golf geheugen ginseng + lichtblauwe geheugen airsense inzet + katoenen jersey
Maatregelen L 63 x P 42 x H 8/10 cm
Levertijden 7/10 werkdagen

Ergonomisch en antimijtkussen met dubbele golf in Ginseng-geheugen en AirSense-geheugen van 10 cm hoog, handgemaakt in Italië.

Handgemaakt in Italië met kostbare materialen van hoge kwaliteit.

Technische kenmerken:
Dikte 8/10 cm.
Samenstelling: geheugen ginseng + lichtblauw geheugen airsense inzet + katoenen jersey; Ginseng-geheugen versterkt het immuunsysteem en garandeert een regenererende en diepe rust terwijl AirSense-geheugen een ademende en frisse slaap bevordert.
Materiële certificeringen : vertrouwen in textiel (test schadelijke stoffen, certificeert veiligheid en onschadelijkheid voor gezondheid en milieu); milieuvriendelijke, Europese gemeenschap en geheugenvorm.
Hygiënisch, antimijt en ademend: ja.
Uitgebreid met water: Ja.
Voorgevormd schuim: Ja.
Chloorfluorkoolwaterstoffen: Nee.

De speciale ergonomische dubbele golfstructuur garandeert een correcte en effectieve ondersteuning die de meest voorkomende nekpijn kan voorkomen en verlichten.
Het is ergonomisch en niet vervormbaar en kan geleidelijk en constant terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm, wat een optimale ondersteuning in elke positie garandeert.
Het is ook voorstander van de   optimale verdeling van het gewicht van de nek en het hoofd op het kussen, het minimaliseren van drukpunten, het bevorderen van de bloedcirculatie en het creëren van een anti-decubitus effect .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief