Made in Italy

Douchekolom in verchroomd messing met vierkante douchekop Made in Italy - Griso

  • Made in Italy
  • Code: GRISO1
€ 979,90 € 1.224,88 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 7/10 werkdagen

Douchekolom in verchroomd messing met mengkraan en omstelling Made in Italy.

Moderne douchekolom met thermostatische mengkraan en geïntegreerde omstelling gemaakt in Italië in verchroomd messing met stalen en ABS-details .
Zachte en strakke lijnen maken van dit badkameraccessoire een object met een modern en verfijnd ontwerp dat een revolutie teweeg kan brengen in de inrichting van de kamer en de esthetische waarde ervan kan verrijken en maximaliseren.
De chromen afwerking in combinatie met een uiterst eenvoudige en onopvallende stijl maakt het product veelzijdig en daarom ideaal voor elke badkamer met een moderne smaak. Tegelijkertijd maken alle accessoires die deel uitmaken van de structuur het mogelijk om een uitstekende functionele kant te verkrijgen, waardoor de perfecte fusie tussen functionaliteit en design tot leven komt .

Kenmerken :
  • glijdende douchehouder;
  • 200x200 mm vierkante roestvrijstalen douchekop (uitgerust met een veiligheidsklep voor het afvoeren van het water);
  • anti-kalk ABS-douche;
  • 1500 mm flexibele slang met dubbele vergrendeling.
Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy- product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid kunnen garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van uw badkamer te verrijken en te versterken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief