Made in Italy

Draaifauteuil Bluma met stof / leer / kunstleer bekleding

  • Made in Italy
  • Code: BLUMA
€ 2.634,23 € 3.292,79 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen L 87 x D 85 x H 117 cm
Levertijden 15/30 werkdagen

Relax fauteuil 2 motoren draaibaar leer / stof / kunstleer Bluma modern, made in Italy

De mechanica voor draaistoelen is volledig ontworpen en vervaardigd in Italië . Het systeem is ontworpen om een ​​innovatieve en moderne fauteuil te bieden, die alle comfortnormen garandeert. De plaat is van staal en garandeert stabiliteit en een moderne stijl en design.
Het tweemotorige mechanisme is in staat om de autonome beweging van de rugleuning ten opzichte van de voetensteun te genereren. Dit mechanisme, door een onafhankelijke selectie van de twee bewegingen, maakt het mogelijk om verschillende combinaties van ontspanning te verkrijgen.

Total Relax-positie (bed) : maakt totale ontspanning mogelijk om de functie van het bed te bereiken met de volledige opening van de rugleuning, zitting en voetsteun
TV-positie of lezen : de rugleuning blijft in positie om de zitting te verrichten en het voeteneinde opent om comfort in de benen te garanderen.

OPTIONEEL BESCHIKBAAR:
Battery Kit
: maakt het gebruik van de fauteuil in elke hoek van het huis mogelijk, zelfs ver van het stopcontact. De batterij maakt gemiddeld 60 volledige cycli van autonomie mogelijk.

BESCHIKBARE BEKLEDINGEN:
De Bluma fauteuil is verkrijgbaar in verschillende soorten bekleding, onderverdeeld in verschillende categorieën afhankelijk van de prijs:
1) Categorie A :
- Savoy vlekbestendige stof ; Savoy is een stof met een modern design, aangenaam om aan te raken en zeer slijtvast en slijtvast. Het belangrijkste kenmerk van deze stof is de totale ondoordringbaarheid voor water: het is in feite gatantito als "waterafstotend". 89% polyester, 8% polyamide, 2% katoen, 1% viscose.
- Ritz anti-vlekken stof ;    Ritz is een aangename stof om aan te raken, geselecteerd als bekleding voor deze stoelen dankzij de karakteristieke slijtvastheid. Het is een anti-vlekstof bestaande uit 86% polyester, 14% polyamide. Gewicht / dikte 490 gr / mtl.
2) Categorie C : Kunstleer Minerva
3) Categorie Leer : kostbaar echt stierenleer , 100% leer.

HOE DE BEKLEDING TE SELECTEREN : selecteer in het juiste keuzemenu de categorie waartoe de gewenste bekleding behoort. Geef vervolgens de kleurenkaart voor uw selectie weer en geef in het daarvoor bestemde vak, naast de productfoto, de code van de gewenste kleur aan.

KENMERKEN:
- Structuur:
hout bedekt met een laag polyurethaan en metalen mechanica.
- Vulling: ecologisch polyurethaanschuim van verschillende dichtheden bedekt met een laag dacron.
- Bekleding: leer, eco-leer en vlekbestendige stof.
- Voeten: metalen draaitafel.

De fauteuils van deze lijn worden compleet geleverd met gebruikershandleiding , certificering volgens EU-normen, product- en garantieondersteuning voor klanten.

ITALIAANSE FABRIKANT
Dit artikel is gemaakt door een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van gemakkelijke stoelen, massage stoelen en fauteuils alzapersona,   ontworpen om te zorgen voor kwaliteit psycho-fysieke welzijn met een perfecte mix c ompetenze technologie, vakmanschap en gevoel voor design en moderne vormen. Door een product van dit bedrijf te kiezen, koopt u niet alleen een 100% Italiaans en gegarandeerd product , maar ook een technisch en functioneel systeem dat integreert en uitbreidt dankzij een reeks mechanische oplossingen, optionele accessoires, een ruime keuze aan modellen en afmetingen met een breed scala aan stoffen en coatings. In feite zijn er veel aanpassingen mogelijk om echte op maat gemaakte fauteuils te verkrijgen die zijn ontworpen en geproduceerd met inachtneming van elke behoefte en eis.
Kwaliteit
Deskundige technici, die hun vaardigheden voortdurend bijwerken en innoveren, en bekwame ambachtslieden , diepgaande kenners van materialen en verwerkingstechnieken, zorgen ervoor dat de producten met de grootste zorg worden vervaardigd en technologisch geavanceerd zijn.
verwerken
Personeel gespecialiseerd in de sector gestoffeerde meubelen, in staat om stoelen te ontwerpen en te monteren, en technici met specifieke vaardigheden in het ontwerpen van geavanceerde mechanismen die de productie van relaxstoelen, massagestoelen en fauteuils mogelijk maken. De lange ervaring en de aandacht voor modern design garanderen de uniciteit en veelzijdigheid van de stoelen, waardoor ze meubelelementen vormen die in verschillende woonomgevingen kunnen worden geïntegreerd.
Technologie
De ontwikkelde mechanismen bieden meerdere functies en de mogelijkheid om in specifieke zitgedeelten te worden geplaatst en maken de montage mogelijk van relaxstoelen, massagestoelen en opklapfauteuils die opties hebben die geschikt zijn om aan de behoeften van elke klant te voldoen.
Mechanismen voor een of twee motoren, de beweging van treeplank en rugleuning afwisselend autonoom of onafhankelijk, heffunctie, alzapersona- apparaat dat het mogelijk maakt om gemakkelijk de rechtopstaande positie in te nemen, vibromassage voor een aangenaam verdeeld effect op de rug, zitting en treeplank, automatische of gemotoriseerde beweging , zijn dit de mogelijkheden en de ontwikkelde combinaties: een harmonieus geheel van oplossingen om aan elke behoefte te voldoen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief