Made in Italy
Gratis uitgaven

Chest of 2 laden in modern design massief notenhout, Nino

  • Made in Italy
  • Code: NINO2
€ 2415,44 € 2683,82 -10%
Maatregelen Lp 60x 42x 50cm H
Levertijden 30/35 gg * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Chest of 2 laden in modern design massief notenhout, Nino
Commode met batten structuur walnoot gefineerd met 2 laden in massief noten gezaagd effect.

Elke stijl en het vakmanschap dat de processen kenmerkend zijn ontstaan ​​in deze uitstekende oplossing voor de slaapkamer. De weelderige dressoir verbetert de kenmerken van massief notenhout en rust op poten, die kunnen worden gemaakt van hout, evenals staal.
innovatief en origineel ontwerp, dankzij de geavanceerde verwerking van de laden. De lijnen die het oppervlak karakteriseren met rechthoekige elementen die afwisselen beweging geeft aan de oppervlakken.

- Kleur: walnoten natuur of grijs natuurlijke Walnut
- Finish: Olie

Hout dat is behandeld met producten op basis van natuurlijke lijnolie in plaats van conventionele verven, versterkt het grootste deel van de aderen en de eigenschappen van het gekozen hout. De olie, in contact met het hout, vezel kristalliseren bezetten de poriën van de houtvezels en tegelijkertijd maken barrière tegen absorptie van vloeistoffen (en dus het vuil) en verhoging van de mechanische sterkte van de houtvezel. E 'is het ook waterbestendig en bestand tegen weersinvloeden en UV. Een alternatief absoluut natuurlijk.

ARTISAN PRODUCER:
Flexibel en georganiseerde bedrijf speelt in op elke behoefte van haar klanten, is ontstaan vanuit de behoefte in de praktijk innovatieve ideeën om te zetten en de verwachte richting van de nieuwste trends in het interieur. Het gebruik van de hoogste kwaliteit hout, het vakmanschap, de extreme aandacht voor elk detail zijn de hoekstenen te werpen, waarop de gehele activiteit van het bedrijf.
Het resultaat is een verfijnde en originele stijl, maximale expressie gemaakt in Italië, geschikt voor een veelheid van contexten. De passie en de dagelijkse inzet van het bedrijf in massief hout verwerken bijdragen aan charme en elegantie te geven aan elk mobiel collectie. Collecties voor de dag en de nacht sterke persoonlijkheid, gekenmerkt door een onweerstaanbare hedendaagse stemming.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro