Made in Italy

Dressoir in ecologisch hout, glas en metaal voor luxe 4-deurs woonkamer - Bruno

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Code: BRUNO1
€ 3.330,87 € 4.163,59 -20%
Materiaal ecologisch hout
Levertijden 30-45 werkdagen
Lengte (cm) 180
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 75.6

Dressoir voor woonkamer met 4 deuren in ecologisch hout en designglas gemaakt in Italië.

Dit dressoir voor de woonkamer heeft een structuur van matte terrakleurige lak, met de buitendeuren in hout in de originele Rombo mat gelakte Terra-afwerking met een 22 mm dik gewatteerd motief, en centrale deuren in transparant glas en gepolijst frame. De resistente basis is van gepolijst metaal en de bovenkant heeft een dikte van 12 mm. In de deurvakken, die met een push & pull-systeem geopend kunnen worden, bevinden zich planken in gebronsd glas.
Een functioneel en verfijnd woonaccessoire met een essentiële en eigentijdse stijl.

De gebruikte panelen zijn uitsluitend ecologisch veredeld , met als doel aandacht te besteden aan milieukwesties. Het eco-paneel is een industrieel product gemaakt door het gebruik van gerecycled houtmateriaal, waardoor het kappen van nieuwe bomen wordt vermeden. Het productieproces vindt plaats in volledige overeenstemming met de geldende milieuvoorschriften.

Het is een meubel dat is gemaakt op basis van ambachtelijke waarden , om de uitmuntendheid en hoge kwaliteit te bereiken die typisch zijn voor Made in Italy, waar innovatieve ideeën en cultuur met elkaar verweven zijn ten gunste van de optimalisatie van processen en aandacht voor detail. Zo ontstaat een functioneel en verfijnd meubel voor de woonkamer,

Het dressoir is een ideaal en creatief meubelstuk , handig om de ruimte te verfraaien en de omgeving te verbeteren. Elegantie en stijl worden gecombineerd met de functionaliteit van dit product, dat indien nodig een dressoir of tv-meubel kan worden, waardoor comfort en elegantie worden hersteld.

NB: Elk element maakt deel uit van een modulair en modulair systeem om oplossingen op maat te creëren. Ontdek het brede scala aan kleuren en afwerkingen en speciale processen die beschikbaar zijn om aan elke behoefte te voldoen: neem contact met ons op door het juiste formulier in te vullen.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief