Made in Italy

Dressoir in mat modder gelakt Mdf met plintbasis Made in Italy - Arise

  • Made in Italy
  • Code: ARISE
€ 6.191,83
: € 6.191,83
Materiaal mdf
Levertijden 7/8 werkweken
Lengte (cm) 240
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 80

Modern dressoir in MDF en gelakt Made in Italy.

Woonkamer dressoir met MDF-structuur in melamine klei aan de binnenkant en essen eiken mat gelakt aan de buitenkant. Het openingssysteem heeft 2 coplanaire schuifdeuren en wordt afgeschreven bij openen en sluiten om een perfecte functionaliteit en bruikbaarheid te garanderen. De binnenplanken zijn uitneembaar en van 8 mm dik glas en voorzien van een plint . Dit product zit vol smaak en design dankzij de combinatie van verschillende materialen, de elegante en verfijnde afwerkingen en verfraaid door de versiering op de deur met een modderkleurig bas-reliëf . Alle materialen die voor de constructie zijn gebruikt, bieden een uitstekende kwaliteit en weerstand in de loop van de tijd, waardoor het product een uniek en onvergetelijk tintje krijgt.

De oppervlakken zijn van cementhars , een product van uitstekende kwaliteit dat is gemaakt met respect voor het milieu met enkelvoudige componenten op waterbasis. De cementhars wordt bewerkt met een handmatig proces dat de onvolkomenheden verbetert, waardoor elke muur een uniek stuk wordt.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen via het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief