Made in Italy

Dressoir in melamine met spiegelbedekte deuren Made in Italy - Ester

  • Made in Italy
  • Code: ARCADIA
€ 2.059,78 € 2.574,72 -20%
Materiaal Melamine, mdf en glas
Levertijden 10/15 werkdagen
Lengte (cm) 180
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 80

Modern dressoir in melamine met deuren bedekt met Made in Italy spiegel.

Dressoir volledig gemaakt in Italië met structuur van melamine , 3 mdf deuren met elk een praktische plank aan de binnenkant, bekleed met spiegelglas met geometrische decoratie en basis of voeten in zwart geverfd metaal . Een eenvoudig en essentieel ontwerp , maar tegelijkertijd met een sterke visuele impact en met een ongekende elegantie die is bedacht voor elk deel van het huis waarin het een functionele rol speelt, waardoor elk object binnen kan worden georganiseerd, maar tegelijkertijd een decoratieve rol als het vervolledigt de inrichting op een originele en verfijnde manier dankzij zijn moderne en imposante persoonlijkheid .

De prachtige deuren met spiegelafwerking verrijken de esthetiek van het product door licht en schittering te geven aan de hele kamer, terwijl de creatieve decoratie met geometrische lijnen die kenmerkend zijn voor het oppervlak essentieel is om een gevoel van dynamiek te creëren, waardoor de strakke vorm van het dressoir zachter wordt .

Beschikbare afwerkingen :
  • duifgrijze structuur en bronzen spiegel;
  • antraciet structuur en gerookte spiegel.
Optioneel verkrijgbaar:
  • 5-polige basis;
  • basis met 2 voeten;
  • slee basis.
NB er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief