Made in Italy

Dressoir van ecologisch hout met 4 deuren met lades en essen blad - Tamara

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Code: TAMARA1
€ 3.197,57 € 3.996,97 -20%
Materiaal ecologisch hout
Levertijden 30-45 werkdagen
Lengte (cm) 181.6
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 94,8

Dressoir voor de woonkamer met ecologische houten deuren en lades gemaakt in Italië.

Dit dressoir voor de woonkamer heeft een structuur en zijkanten gemaakt in sahara matte lak met laden met zijkanten en blad in gebakken essen en handvat in gepolijste afwerking inbegrepen.
Samengesteld uit 4 deuren met aan de binnenkant planken van gebronsd glas, de stevige basis is van gepolijst metaal.
Een functioneel en verfijnd woonaccessoire met een essentiële en eigentijdse stijl.

De gebruikte panelen zijn uitsluitend ecologisch veredeld , met als doel aandacht te besteden aan milieukwesties. Het eco-paneel is een industrieel product gemaakt door het gebruik van gerecycled houtmateriaal, waardoor het kappen van nieuwe bomen wordt vermeden. Het productieproces vindt plaats in volledige overeenstemming met de geldende milieuvoorschriften.

Het is een meubel dat is gemaakt op basis van ambachtelijke waarden , om de uitmuntendheid en hoge kwaliteit te bereiken die typisch zijn voor Made in Italy, waar innovatieve ideeën en cultuur met elkaar verweven zijn ten gunste van de optimalisatie van processen en aandacht voor detail. Zo ontstaat een functioneel en verfijnd meubel voor de woonkamer,

Het dressoir is een ideaal en creatief meubelstuk , handig om de ruimte te verfraaien en de omgeving te verbeteren. Elegantie en stijl worden gecombineerd met de functionaliteit van dit product, dat indien nodig een dressoir of tv-meubel kan worden, waardoor comfort en elegantie worden hersteld.

NB: Elk element maakt deel uit van een modulair en modulair systeem om oplossingen op maat te creëren. Ontdek het brede scala aan kleuren en afwerkingen en speciale processen die beschikbaar zijn om aan elke behoefte te voldoen: neem contact met ons op door het juiste formulier in te vullen.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief