Made in Italy

Dubbel bed in kunstleer met doos piek 160x190 / 200 cm Mia

  • Made in Italy
  • Code: MIA 1
€ 1.592,44 € 1.990,55 -20%
Materiaal kunstleer begie
Levertijden 15 werkdagen

Tweepersoonsbed in eco-leer met hefbox 160x190 / 200 cm Mia

Een zacht aspect onderscheidt dit elegante designbed, gekenmerkt door de verfijnde "quilting" op het hoofdeinde. Met een uitgesproken eigentijds karakter is Mia geschikt voor elk type slaapruimte.
Hedendaagse vormen geïnterpreteerd met persoonlijkheid, realisme en passie. De waarde van design ligt in het vermogen om actuele trends tot uitdrukking te brengen door nieuwe stijliconen te definiëren.
Niet verwijderbaar.
Sabelpootjes in donker eikenhout H 8 cm, 7 cm uitsteeksel vanaf de grond.

Het Mia tweepersoonsbed met bak is verkrijgbaar in de uitvoering voor een lattenbodem van 160x190 cm of voor een lattenbodem van 160x200 cm :
- 160x190cm ; totale afmetingen L183 x P 213 x H 119 cm
- 160x200cm ; totale afmetingen L183 x P 223 x H 119 cm

Er zijn ook twee verschillende openingsmechanismen:
- standaard openingsmechanisme: nethefsysteem waarmee u kunt profiteren van een handige ruimtebesparende container. De gebruikte mechanismen zijn gepatenteerd en gemaakt in Italië.
- Komodo openingsmechanisme: met een eenvoudig gebaar wordt de bedbodem op de ideale maat gepositioneerd zodat u het bed kunt opmaken zonder uzelf te hoeven laten zakken en om voldoende toegang tot de hele container te bieden. Komodo is een gepatenteerd mechanisme gemaakt in Italië.

100% PU -65% PL - 35% CO eco-lederen bekleding
Zo reinigt u de kunstlederen bekleding: reinig in cirkelvormige bewegingen met een spons en neutrale zeep.

NB: netwerk inbegrepen . Het is mogelijk om het type bekleding en de voeten van het bed aan te passen: schrijf voor informatie naar clienti@viadurini.it.

Dit bed maakt deel uit van een collectie gestoffeerde tweepersoonsbedden waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de Boheemse sfeer van Via Brera, de kunstenaarswijk van Milaan. De producten van deze lijn roepen haar charme, cultuur, architectuur, geschiedenis en kunst op, met verwijzingen naar een elegante Parijse stijl. Ontwerp en onderzoek versmelten, waardoor artikelen kunnen worden gemaakt die prachtige sferen nabootsen. Vrijheid en fantasie: de bedden in deze collectie kunnen worden aangepast door te kiezen uit verschillende soorten stoffering, kleuren en details.

PRODUCENT
Dit artikel is gemaakt door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van meubelaccessoires met een achtergrond van ervaring die de wereld van meubels en accessoires op een transversale manier doorkruist, van productie tot marketing.
Design stoelen, vaste en uitschuifbare eettafels, gestoffeerde bedden met containers, fauteuils, meubelaccessoires ... het aanbod van dit bedrijf reikt in elke meubelcategorie en biedt designproducten met een sterke esthetische impact, zonder daarbij functionaliteit en gebruiksgemak uit het oog te verliezen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief