Made in Italy

Een bed and a Half Plein smeedijzer Turquoise, ambachten of excellence

  • Made in Italy
  • Code: TURCHESEP
€ 1.318,11
Geeft de Opties Beschikbaar:
Levertijden 5 weken
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Bed te meten. Contact op voor een offerte aan!
Het kan worden gemaakt in elke gewenste kleur. Toeslag voor KLEUR NIET IN DE kleurenkaart: 15%.


NB: Bij voertuigen met de houder (footboard en hoofdeinde met houder hoofdeinde met container) de kaderbed; in de andere versies (met kop en voeteneind Side Bands, Head met Wall Attack, Hoofd met bedframe) het bed net is uitgesloten, moet apart worden aangeschaft.

Smeedijzeren bed, handgemaakt in Italië.
Disponbile in de volgende varianten:

- Hoofd met treeplank en Bandages Side
De smeedijzeren bed in de CM-variant. 120 HOOFD MET ZIJBANDEN treeplank Het omvat het inbrengen van een netwerk van 120 X 190, die ofwel worden gedragen door de poten wordt toegepast rust op de bodemstructuur. Deze tweede oplossing wordt aanbevolen door het bedrijf als het vergemakkelijkt de verplaatsing en schoonmaakwerkzaamheden. In ieder geval, de beslissing van hoe het netwerk toe te passen kan 'worden direct op het moment van montage genomen en omkeerbaar is dat de steunbeugels zijn opgenomen in het bed apparatuur. Als er geen speciale eisen met betrekking tot de fysieke structuur, in combinatie met het netwerk al of eenvoudig de esthetiek, dit model kan dankzij onze ambachtelijke productiviteit in hoogte, breedte en totale lengte worden aangepast.
- Hoofd en treeplank met Container
De smeedijzeren bed in de CM-variant. 120 HEAD en een container met TREEPLANKBEVEILIGING omvat lattenbodem dat kan 'geschikt voor een matras van 120 x 195 cm. Het netwerk, dat een bepaalde levering systeem van stevige matras die het mogelijk maakt om ook te monteren een lange cm matras heeft. 190. Als er geen speciale eisen met betrekking tot esthetiek, dit model, dankzij onze ambachtelijke productiviteit kan worden gewijzigd in de hoogte. De houder wordt geheel gemaakt van metaal en kan worden geverfd in een kleur. Het hebben van de metalen container biedt een groot aantal voordelen voor onze bed met inbegrip van robuustheid, gemakkelijke reiniging en een grotere capaciteit. De houder is in elk geval gecombineerd met een textiel koof. Deze versie met treeplank, bijvoorbeeld, is haalbaar alleen te danken aan de metalen constructie van de container, lucifers zeer verheugend omdat het mogelijk maakt om de klassieke kenmerken van een volledige bed te combineren met het gemak om de opslagruimte te exploiteren.
- Hoofd met Attack in Muro
De smeedijzeren bed in de CM-variant. 120 voorzetapparaat MET EEN MUUR omvat het inbrengen van een netwerk cm. 120 worden ondersteund door de poten. Als er geen speciale eisen met betrekking tot de fysieke structuur, de combinatie met netwerken die zich reeds hebben of gewoon de esthetiek, dit model kan dankzij onze ambachtelijke productiviteit worden veranderd in breedte en hoogte.
- Hoofd met Container
De smeedijzeren bed in de CM-variant. 120 HOOFD MET behuizing lattenbodem die 'geschikt voor een matras 120 x 195 cm. Het netwerk, dat een bepaalde levering systeem van stevige matras die het mogelijk maakt om ook te monteren een lange cm matras heeft. 190.In als er geen speciale eisen met betrekking tot esthetiek, dit model, dankzij onze ambachtelijke productiviteit kan worden gewijzigd in de hoogte. De houder wordt geheel gemaakt van metaal en kan worden geverfd in een kleur. Het hebben van de metalen container biedt een groot aantal voordelen voor onze bed met inbegrip van robuustheid, gemakkelijke reiniging en een grotere capaciteit. De houder is in elk geval gecombineerd met een textiel koof
- Getest met bedframe
De smeedijzeren bed in de CM-variant. 120 HOOFD MET BEDFRAME omvat het inbrengen van een netwerk van 120 X 190, die moeten worden aangebracht op de draagstructuur van het bed. Als er geen speciale eisen met betrekking tot de fysieke structuur, in combinatie met het netwerk al of eenvoudig de esthetiek, dit model kan dankzij onze ambachtelijke productiviteit in hoogte, breedte en totale lengte worden aangepast.

MAATREGELEN
- hoofdeinde en voeteneinde met zijbanden 130 x 205 x 130/91 cm
- hoofdeinde en voeteneinde met houder 130 x 217 x 130/91 cm
- beproefd met wandbevestiging 130 x 5 x 130 cm
- getest met houder 130 x 208 x 130 cm
- getest met bedframe 130 x 198 x 130 cm
Viadurini biedt een waardevolle collectie van smeedijzeren bedden, alleen de strikt met de hand gemaakt door zeer bekwame ambachtslieden. De inzet en passie van de meester ambachtslieden, instaan ​​voor de kwaliteit en het vakmanschap autentitcità van alle producten.
Van de hand-productiefase volgt dan industrieel gerealiseerd door middel van zandstralen, dat het ijzer uit de slak verwerking en de olie gebruikt voor opslag geschikt voor het schilderij stap maken reinigt. De laatste fase is weer 'ambachtelijke echt, of antiek en kleur afwerken voordat het definitieve kookproces van het product.
Trakteer uzelf op een bed van echte topkwaliteit made in Italy!

WAAROM KOPEN
  • uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • handgemaakt
  • ambachtelijke productie
  • Design en functionaliteit
  • duurzaam
  • Made in Italy
Email Newsletter
Nieuwsbrief