Made in Italy

Eero Saarinen H 52 ronde salontafel in goud Calacatta-marmer Made in Italy - Scarlet

  • Made in Italy
  • Code: SCARLET96
€ 590,32 € 737,90 -20%
Levertijden 7/10 werkdagen
Top materiaal Calacatta goud marmer
Materiaal van de basis Aluminium

Salontafel in calacatta goud marmer en gepolijst aluminium onderstel gemaakt in Italië

Salontafel met rond blad in calacatta goud marmer en gepolijst aluminium onderstel volledig gemaakt in Italië . Het goudmarmer van Calacatta staat algemeen bekend als een van de kostbaarste marmersoorten en kenmerkt dit meubelstuk. De combinatie van calacatta goudmarmer en gepolijst aluminium creëert een product met een unieke en verfijnde stijl dat dankzij zijn eenvoud en elegantie in elke meubelstijl kan worden ingevoegd. Deze salontafel is een origineel idee voor iedereen die ervan houdt om de verschillende woonkamers van het huis met smaak en stijl in te richten, omdat hij eenvoudige en lineaire afwerkingen heeft die hem geschikt maken voor elke stijl. Kwaliteit en weerstand zijn de sleutelwoorden om dit meubelstuk te beschrijven dat uitstekend geschikt is voor elke gelegenheid en gebruiksgelegenheid.

Beschikbare afwerkingen:
  • wit;
  • zwart.
Beschikbare maten:
  • Diameter 41 x H 52 cm;
  • Doorsnee 51 x H 52cm.
Diameter voet: 27cm

NB : het tafelonderstel is ook verkrijgbaar in matte en grijze kleur. Er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief