Eetkamerstoel in polypropyleen stapelbaar tot 10 eenheden, 4 stuks - Gaya

  • Code: GAYA
€ 449,09 € 561,36 -20%
Materiaal Polypropyleen
Levertijden 10/15 werkdagen
zitten apparatuur Polypropyleen
Structuur materiaal Polypropyleen
Lengte (cm) 44
Diepte (cm) 52
Hoogte (cm) 86

Stapelbare keuken- of eetkamerstoel in polypropyleen, 4 stuks.

Stoel voor eetkamer of keuken volledig gemaakt van polypropyleen . Door de structuur kunnen maximaal 10 eenheden worden gestapeld, waardoor de ruimte indien nodig uitstekend kan worden geoptimaliseerd.
Wat opvalt aan deze stoel en het innovatief maakt, is het ontwerp dat erin slaagt klassieke lijnen te combineren met de moderniteit van het gekozen materiaal, waardoor een type stoel dat traditioneel is gemaakt met verschillende grondstoffen nieuw leven kan worden ingeblazen. Deze innovatie maakt het geheel uniek en avant-garde, ideaal zowel voor moderne omgevingen als voor omgevingen met meer klassieke meubels om met contrasten te spelen. Met de beschikbare afwerkingen kunt u de stoel ook een belangrijk kenmerk geven: veelzijdigheid , een fundamenteel element waardoor hij in de meest uiteenlopende omgevingen kan worden geplaatst, waardoor u een perfecte samenhang tussen stijlen en kleurschakeringen kunt creëren.

De stoel is een fundamenteel element in elk huis, omdat hij in verschillende omgevingen kan worden geplaatst en de uitstraling van de kamer radicaal kan veranderen. Het moet perfect mengen met alle omringende elementen om een prachtige harmonie van stijlen te creëren en tegelijkertijd functionaliteit, uitstekende duurzaamheid en een sterke decoratieve component te garanderen.

Maat : L 44 x P 52 x H 86 (zithoogte 45 cm)

Beschikbare kleuren :
  • Wit;
  • zand;
  • antraciet.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief