Eetkamertafel in melamine hout, uitschuifbaar tot 280 cm - Lukas

  • Code: LUKAS1
€ 2.121,47
Levertijden 10/15 werkdagen
Top materiaal veredeld
Materiaal van de basis Metaal
Lengte (cm) 180/280
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 76

Moderne eettafel met zwart metalen onderstel en uitschuifbaar blad.

Eettafel in eigentijdse stijl van melaminehout met gelakt metalen onderstel. Het blad kan tot maximaal 280 cm worden verlengd dankzij de twee verlengstukken in dezelfde kleur die in de tafel zijn geplaatst. Dankzij deze functie blijkt de tafel uiterst functioneel te zijn, waardoor, indien nodig, een groter aantal gasten kan worden ondergebracht en het blad gemakkelijk en snel kan worden gesloten om de ruimtes op de beste manier te optimaliseren. De bijzondere vorm van de structuur geeft de tafel ook een uniek tintje, waardoor een prachtige harmonie tussen de vormen en een innovatief bewegingsgevoel ontstaat.
De mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende afwerkingen voor het blad en voor het onderstel stelt dit designobject in staat om op de best mogelijke manier te reageren op elke vraag en behoefte, en perfect te combineren met de meest uiteenlopende stijlen van modern meubilair.

De eettafel is een fundamenteel meubel in elk huis en daarom is het noodzakelijk om zorgvuldig te kiezen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met enkele factoren, zoals de stijl van uw huis en de omringende inrichting, om een prachtige harmonie en een aangename en gastvrije sfeer te kunnen creëren.

Maat : L 180/280 x P 90 x H 76 cm (bovenkant H 8 cm)

Topafwerkingen beschikbaar:
  • beton;
  • eiken barrique;
  • geknoopt eiken.
Beschikbare basisafwerkingen:
  • zwart;
  • Wit.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief