Made in Italy

Eettafel met marmereffect keramisch blad Made in Italy - Mirco

  • Made in Italy
  • Code: MIRCO1
€ 3984,67 € 4980,84 -20%
Levertijden 10/15 werkdagen
Top materiaal Keramiek
Materiaal van de basis Metaal
Lengte (cm) 210
Diepte (cm) 110
Hoogte (cm) 75

Eettafel in keramiek met marmereffect en zwart metaal Gemaakt in Italië.

Volledig in Italië vervaardigde eettafel met keramisch blad met marmereffect en zwart gelakte metalen structuur. Een meubelstuk met een eigentijdse smaak, gekenmerkt door eenvoudige geometrische vormen die samenkomen om een unieke harmonie te creëren in eetkamers of moderne keukens. De eigenaardigheid van deze tafel is ongetwijfeld de originele conformatie van de structuur die een uniek visueel effect creëert dat in staat is om de omgeving met persoonlijkheid te veroveren en de ware hoofdrolspeler te worden. Het elegante keramische blad met marmereffect verrijkt de esthetiek verder voor een verfijnd resultaat met een creatief en boeiend karakter .

Dankzij het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en 100% Made in Italy-afwerking is elk element van deze prachtige eettafel solide en resistent om zo een functioneel product te garanderen en tegelijkertijd een sterke esthetische impact te hebben.

Beschikbare topafwerkingen:
  • marmereffect Symphonie goud;
  • Sahara noir marmereffect.
NB : de tafel is ook verkrijgbaar met gehamerd glazen blad. Er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief