Made in Italy

Elegant linnen servet met vouwrand, 6 gekleurde stukken - Onestini

  • Made in Italy
  • Code: ONESTINI1
€ 109,10
Materiaal linnen
Levertijden 7 werkdagen item beschikbaar / 4 weken item om te produceren
Lengte (cm) 40
Diepte (cm) 40

Zwaar gekleurd linnen servet met omgeslagen rand, 6 luxe stuks made in Italy.

De waarde van traditie voegt zich bij de moderne levensstijl met de set van 6 zware linnen servetten, verkrijgbaar in verschillende kleuren en omgeslagen randen .
Lichtheid , vrijheid, elegantie en puurheid zijn de sleutelwoorden van dit product met een nobele charme en fijne stof .

Dit linnen is in feite absolute moderniteit , een keuze om de eigentijdsheid te beleven van degenen die een moment van totale vrijheid willen doorbrengen, wat leidt tot de creatie van een authentiek en handgemaakt product van de hoogste kwaliteit.
De natuurlijke imperfectie van het materiaal duidt dus op de waarde van eenvoud , omsloten door een elegant en delicaat vakmanschap voor een sublieme en suggestieve zintuiglijke ervaring.

Het artikel is geboren met respect voor elk element en neemt de natuur als levensstijl om een balans te vinden tussen vitale energieën, in een harmonieus geheel van verfijning, natuur en welzijn, waarin ecologische duurzaamheid een manier van zijn wordt. Ideaal voor degenen die het heden leven met de ogen van morgen, voor degenen die de wereld leven als een oneindige en vrije ruimte waar geen woorden nodig zijn.

Samenstelling:
  • 100% linnen
Handige tips: Was het product apart met water en neutrale zeep op maximaal 40 ° C, niet bleken, niet laten weken en niet uitwringen met de hand.
We raden aan om op lage temperaturen te strijken en niet direct in de zon te staan om de integriteit van de kleur en de natuurlijke vezels te behouden.

NB: nuances en variaties in uiterlijk in de loop van de tijd en tussen kledingstuk en kledingstuk zijn bijzondere kenmerken van het product , aangezien het is gemaakt van natuurlijke materialen. Ons linnen is oneindig modern. Een keuze uit een eigentijdse levensstijl die de achtergrond vormt van het ritme van het leven. Toegewijd aan hen die hun ervaring beleven met de ruimte als een moment van absolute vrijheid, op zoek naar een concreetheid die gepaard moet gaan met een compromisloze stijl.
Linnen servetringen uit dezelfde collectie zijn ook verkrijgbaar, voor een totale en elegante uitstraling. Aarzel niet om een offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief