Made in Italy

Elegante glazen binnenvaas gemaakt in Italië - Clarabella

  • Made in Italy
  • Code: CLARABELLA
€ 580,20 € 644,67 -10%
Materiaal glas
Levertijden 6/8 weken
Lengte (cm) 30
Diepte (cm) 30
Hoogte (cm) 33

Binnenvaas van gekleurd glas, handgemaakt in Italië.

Moderne siervaas van gekleurd glas, handgemaakt in Italië door bekwame vakmensen die al generaties lang experts zijn in de sector. Hedendaagse vormen en kenmerken omarmen een volledig handgemaakt vakmanschap om leven te geven aan een klein kunstwerk dat in staat is om de liefde voor traditie over te dragen door middel van een volledig innovatief en modern ontwerp , waardoor een perfecte inrichtingsoplossing wordt gecreëerd voor elke stilistische situatie. Een ideale stijl voor de meest uiteenlopende omgevingen, van woninginrichting tot die van hotels, restaurants, contractruimtes, spa's, maar ook als decor voor evenementen en bruiloften.

Beschikbare afwerkingen:
  • lichtgrijs;
  • transparant grijs.
Deze collectie luxe meubelaccessoires geeft een vleugje moderne elegantie aan elk contract, maar ook aan de huiselijke ruimte, zonder ooit een exclusieve sfeer met een sterke visuele impact op te geven.
Viadurini werkt samen met dit belangrijke ambachtelijke bedrijf, opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië om een sterke karakterisering te bieden van plaatsen en omgevingen om te schuilen en tegelijkertijd de persoonlijkheid te versterken en zo ruimtes te creëren die gewijd zijn aan iemands ontspanning om terug te keren naar dromen . Het contact herstellen met de creatieve authenticiteit van het object geboren uit de typisch Italiaanse gedachte en cultuur, een unie van accessoires om ruimtes in te richten met een precieze identiteit, uniek in zijn soort, niet modern, niet klassiek maar in staat om met elke stijl te communiceren. Vanuit de stad Treviso komt de hele wereld in aanraking met de kunst van mooie dingen, architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie uit verre culturen herwerkt door de passie voor Italiaans vakmanschap . Zo ontstond een lijn van interieurinrichting met unieke en authentieke kenmerken die het mogelijk maken om exclusieve projecten en gecultiveerde luxe te creëren, uitdrukking van een continue en nauwkeurige zoektocht naar verfijnd decoratief design .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro