Made in Italy

Fauteuil fauteuil met dubbele motor, gemaakt in Italië, modern design, Via Firenze

  • Made in Italy
  • Code: VIAFIRENZE2MOT
€ 1964,66 € 2182,96 -10%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen H103/108xP88xL84/75 cm
Levertijden 15/30 werkdagen

Via Firenze 2 motorlift relax fauteuil, volledig gemaakt in Italië.

De Via Firenze liftstoel heeft een 2-motorig mechanisme gekenmerkt door een gemotoriseerde ontspanningsbeweging met behulp van een afstandsbediening.

Relax Indipendente is een 2-motorig mechanisme dat de beweging van de rugleuning onafhankelijk van die van de voetensteun kan genereren. Op deze manier is het, dankzij de mogelijkheid om te selecteren welk apparaat moet worden geactiveerd, mogelijk om verschillende combinaties te verkrijgen.
Een complex bewegingssysteem dat op de relax-, massage- en liftfauteuils kan worden gemonteerd.

BESCHIKBARE OPTIONALS
Rollensysteem : een praktisch systeem voor het optillen van de mechanica op vier onafhankelijke wielen, geactiveerd door een pedaalhendel op de rugleuning van de stoel. Een functioneel en praktisch systeem waarmee je de fauteuil gemakkelijk van de ene naar de andere kamer kunt vervoeren.

Life 5 Vibro-massageset : het is een complex mechanisme dat door middel van vijf vibratiesystemen op verschillende punten van elke relax-, massage- of liftstoel is geplaatst en afzonderlijk kan worden bediend, waarmee u de bloedcirculatie kunt stimuleren en een gevoel van lichamelijk welzijn kunt opwekken. wezen.
Het hele systeem kan worden toegepast op elk type relax- en hefmechanisme, zodat u voor elke behoefte een fauteuil kunt krijgen die geschikt is.

Functies
Houten structuur bedekt met een laag polyurethaan en metaalmechanica
Vulling in ecologisch polyurethaanschuim met gedifferentieerde dichtheid bedekt met een laag dacron.
Houten voeten

De fauteuils bestelde compleet met handleiding zijn, certificeringen volgens de communautaire normen, product sheet en garantiebewijs voor hulp.
Klantenondersteuning binnen de garantie van 24 maanden is volledig gratis, zelfs niet telefonisch, en is beschikbaar in heel Italië.
Garantie : 24 maanden.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro