Made in Italy

Fauteuil in stof en hout solide ontwerp, gemaakt in Italië, Begga

  • Made in Italy
  • Code: BEGGAPOLT
€ 4604,35 € 5755,43 -20%
Maatregelen l.70xp.74xh.94cm
Levertijden 8 werkweken
Fauteuil in stof en hout solide ontwerp, gemaakt in Italië, Begga
Fauteuil bestaat uit zeshoeken. Opgevuld met brandwerende rubber en massief houten constructie. Textielbekleding. Kleur naturel gepolijst mahonie.
De structuur van de fauteuil Begga ontwikkeling van het hexagonale vorm: het ontwerp niet deel van de contouren en de buitenomtrek, maar uit de bijzondere en in feite de zeshoek exponentieel vermenigvuldigen leven geeft aan het profiel. Deze werkwijze wordt ook herhaald bij de bereiding: de rand in donker walnoothout, kader en decoratie, inderdaad is afgestemd op de achterzijde om perfect te volgen de figuur. De stijfheid van de zeshoek is dan onthard dall'imbottitura getuft in iriserende stof van parelachtige kleur, die de inrichting van gebogen lijnen geven diepte verrijkt.

NB: dit zijn items handgemaakt in Italië, kunt u aangepaste ontwerpen te vragen op het gebied van maten, afwerkingen en vormen. Voor informatie en offertes kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it. Een team van ervaren ontwerpers staan ​​klaar om leven te geven aan uw unieke project.

ARTISAN Italiaanse fabrikant
Het meubilair van deze collectie zijn gemaakt van   een 'Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van handgemaakte luxe designmeubels. Sculpturale vormen die inspiratie uit de klassieke oudheid, maar rivistate nemen op een moderne manier, zijn de rode draad van zijn prestaties. De oude traditie meubelmaker en ambachtelijke ervaring combineren om leven te geven aan een rijke verscheidenheid aan produc waar de materialen en vormen zijn protagonisten: een verzameling van luxe meubels die beantwoordt aan de hedendaagse comfort, terwijl de resterende moderne functionele, terwijl niet weg van het breken kostbaar erfgoed van de traditie.

Elke collectie wordt gekenmerkt door proportie, verbeelding en nauwgezet onderzoek van afwerkingen en top kwaliteit hout in een eigentijdse tijdschriften die excentrieke visies en ironische interpretaties toe te voegen, het combineren van de lange Italiaanse traditie van houtbewerking met geavanceerde technieken. Dit alles draagt ​​bij aan een persoonlijk en origineel concept op design en meubilair wereld te creëren.

Het bedrijf heeft twee sterke zielen: de eerste gewijd aan het onderzoek, en het loopt door alle mogelijke manieren; de tweede wordt uitgedrukt met gezag in de wereld van de openbare ruimte en het contract dankzij de bijna-eeuwse design cultuur die de nieuwste technologie biedt werk aan zonder in te boeten Italiaans vakmanschap en maakt het uw eigen trots. Binnen het bedrijf zijn er verschillende productie-afdelingen die het meest volledig "in huis" projecten implementeren: een toegewijd team ontwikkelde het eerste ontwerp dat zal dan alle volgende productiegebieden, van de inkeping aan de beitelen, van verf padding. Het bedrijf is in feite nu bekend over de hele wereld voor zijn grote vermogen om te combineren kwaliteit, veelzijdigheid en professionaliteit.
Email Newsletter
Nieuwsbrief