Made in Italy

Fauteuil Rosa met dubbele motor, modern design gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: ROSA
€ 2036,07 € 2262,30 -10%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen L79 x D 98 x H 113 cm
Levertijden 15/30 werkdagen

Rose design relaxfauteuil met 2 motoren, made in Italy

De design fauteuil Rosa heeft een tweemotorig mechanisme dat de autonome beweging van de rugleuning ten opzichte van de voetensteun kan genereren. Dit mechanisme, door een onafhankelijke selectie van de twee bewegingen, maakt het mogelijk om verschillende combinaties van ontspanning te verkrijgen. Naast de functies van ontspanningsmechanica, biedt dit mechanisme een hefinrichting waarmee u gemakkelijk rechtop kunt gaan zitten voor mensen met mobiliteitsproblemen. Tijdens de heffase komt de stoel tot 10 cm op de grond.
De rugleuning van de Rosa fauteuil is gevormd om steun en comfort te geven; er is voorzien (naast tal van andere gemakken) de mogelijkheid om het rolsysteem te plaatsen, dat de verplaatsing van de fauteuil in de huiselijke ruimte vergemakkelijkt.

Total Relax-positie (bed) : maakt totale ontspanning mogelijk om de functie van het bed te bereiken met de volledige opening van de rugleuning, zitting en voetsteun
TV-positie of lezen : de rugleuning blijft in positie om de zitting te verrichten en het voeteneinde opent om comfort in de benen te garanderen.
Liftpositie : het is van fundamenteel belang voor alle situaties waarin de persoon moeite heeft om uit een zittende positie te komen

OPTIONELE BESCHIKBAAR:
- Rollersysteem: het
is een praktisch systeem om het mechanisme op vier onafhankelijke wielen op te tillen, bediend door middel van een pedaalhendel aan de achterkant van de stoel. Een functioneel en praktisch systeem waarmee u de fauteuil van de ene naar de andere kamer kunt verplaatsen.

- Lendensteun BF15 **: het is een elektromechanisch apparaat dat twee enorme voordelen biedt voor uw ontspanning. Het staat toe:
1. pas de diepte van de rugleuning in de lendenstreek aan, met een uitwijking van ongeveer 10 cm, waardoor een effectieve en ontspannende ondersteuning van het onderste deel van de wervelkolom wordt gegarandeerd.
2. verkrijg, via het BFM-programma (Back Flex Mouvement), een ontspannende massagebeweging van de tussenwervelschijven dankzij een herhaalde en continue stoot van het lendenkussen van de rugleuning.

- 5 Vibro Life Kit **: door de werking van een vibromassageplaat masseert het het hele lichaam, stimuleert het de decongestie van de spieren en vergemakkelijkt het de bloedcirculatie.

- Thermo Parallel Seat / Backrest Kit **: biedt de fauteuil de mogelijkheid om een ​​thermische zone te hebben voor een gunstig verwarmingseffect in de zitting en in de lendenstreek van de rugleuning.

** de combinatie van lendensteun BF15 en Vibro Kit en Termo Kit is niet mogelijk, slechts één optie naar keuze.

- Batterijset met 60 cycli:
maakt het gebruik van de fauteuil in elke hoek van het huis mogelijk, zelfs ver van het stopcontact. De batterij maakt 60 volledige cycli van autonomie mogelijk. Waarschuwing: de batterijkit is niet compatibel met de opties Lendensteun / Vibro-set / Thermo-set.

- Medisch hulpmiddel *** : product geclassificeerd als Klasse 1 Medisch hulpmiddel , in relatie tot de normen vereist door de Europese Richtlijn (betreffende medische hulpmiddelen) en geregistreerd in de lijst van het Ministerie van Volksgezondheid. Een modelleren autostoel is gekoppeld met alle medische apparaat zetels, die bestaat uit een nieuw product dat speciaal is ontworpen voor de zorgsector. De bovenste flappen van het zitkussen van deze fauteuils zijn gemaakt met een 30 mm staat van Gaia®, een product van het Waterly-assortiment dat tot de meest innovatieve op de markt behoort, gemaakt van basismateriaal van plantaardige oorsprong en verrijkt met essences. Deze remedie maakt het mogelijk om het comfort en de functionaliteit van de fauteuils te combineren met:
- sessie die zichzelf vormt door de thermische werking van het lichaam;
- meer ademend vermogen om het door het lichaam geproduceerde vocht te verwijderen;
- meer comfort door drukpunten te minimaliseren.
Door de kwaliteit van medische hulpmiddelen klasse 1 en hun CE-markering kunnen deze modellen profiteren van de belastingaftrek van 19% voor zorgkosten (artikel 15, lid 1 letter C van de TUIR).

*** het medische hulpmiddel is niet verkrijgbaar met lederen bekleding en met de 5 Vibro Kit.


BESCHIKBARE BEKLEDINGEN:
De Rosa fauteuil is verkrijgbaar in verschillende soorten bekleding, onderverdeeld in verschillende categorieën afhankelijk van de prijs:
1) Categorie A :
- Savoy vlekbestendige stof ; Savoy is een stof met een modern design, aangenaam om aan te raken en zeer slijtvast en slijtvast. Het belangrijkste kenmerk van deze stof is de totale ondoordringbaarheid voor water: het is in feite gatantito als "waterafstotend". 89% polyester, 8% polyamide, 2% katoen, 1% viscose.
- Ritz anti-vlekken stof ;    Ritz is een aangename stof om aan te raken, geselecteerd als bekleding voor deze stoelen dankzij de karakteristieke slijtvastheid. Het is een anti-vlekstof bestaande uit 86% polyester, 14% polyamide. Gewicht / dikte 490 gr / mtl.
2) Categorie C : Kunstleer Minerva
3) Categorie Leer : kostbaar echt stierenleer , 100% leer.

HOE DE BEKLEDING TE SELECTEREN : selecteer in het juiste keuzemenu de categorie waartoe de gewenste bekleding behoort. Geef vervolgens de kleurenkaart voor uw selectie weer en geef in het daarvoor bestemde vak, naast de productfoto, de code van de gewenste kleur aan.


KENMERKEN:
- Structuur:
hout bedekt met een laag polyurethaan en metalen mechanica.
- Vulling: ecologisch expanderend polyurethaan met gedifferentieerde dichtheid bedekt met een laag dacron.
- Bekleding: leer, eco-leer en vlekbestendige stof
- Voeten: hout.

De fauteuils van deze lijn worden compleet geleverd met gebruikershandleiding , certificering volgens EU-normen, product- en garantieondersteuning voor klanten.

Naast de hierboven genoemde optionele kunt u op aanvraag voeringen hebben   bescherming , ontworpen om de bescherming tegen slijtage en vuil van de meest blootgestelde gebieden te garanderen. Er is een hoes voorzien voor de rugleuning, één voor de zitting en één voor de armleuningen die zich aanpassen aan de componenten en hun aanwezigheid onmerkbaar maken.
Neem voor meer informatie en/of schattingen contact met ons op via clienti@viadurini.it .

ITALIAANSE FABRIKANT
Dit artikel is gemaakt door een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van gemakkelijke stoelen, massage stoelen en fauteuils alzapersona,   ontworpen om te zorgen voor kwaliteit psycho-fysieke welzijn met een perfecte mix c ompetenze technologie, vakmanschap en gevoel voor design en moderne vormen. Door een product van dit bedrijf te kiezen, koopt u niet alleen een 100% Italiaans en gegarandeerd product , maar ook een technisch en functioneel systeem dat integreert en uitbreidt dankzij een reeks mechanische oplossingen, optionele accessoires, een ruime keuze aan modellen en afmetingen met een breed scala aan stoffen en coatings. In feite zijn verschillende aanpassingen mogelijk om echte op maat gemaakte fauteuils te verkrijgen die zijn ontworpen en geproduceerd met inachtneming van elke behoefte en eis.
Kwaliteit
Deskundige technici, die hun vaardigheden voortdurend bijwerken en innoveren, en bekwame ambachtslieden , diepgaande kenners van materialen en verwerkingstechnieken, zorgen ervoor dat de producten met de grootste zorg worden vervaardigd en technologisch geavanceerd zijn.
verwerken
Personeel gespecialiseerd in de sector gestoffeerde meubelen, in staat om stoelen te ontwerpen en te monteren, en technici met specifieke vaardigheden in het ontwerpen van geavanceerde mechanismen die de productie van relaxstoelen, massagestoelen en fauteuils mogelijk maken. De lange ervaring en de aandacht voor modern design garanderen de uniciteit en veelzijdigheid van de stoelen, waardoor ze meubelelementen vormen die in verschillende woonomgevingen kunnen worden geïntegreerd.
Technologie
De ontwikkelde mechanismen bieden meerdere functies en de mogelijkheid om in specifieke zitgedeelten te worden geplaatst en maken de montage mogelijk van relaxstoelen, massagestoelen en opklapfauteuils die opties hebben die geschikt zijn om aan de behoeften van elke klant te voldoen.
Mechanismen voor een of twee motoren, de beweging van treeplank en rugleuning afwisselend autonoom of onafhankelijk, heffunctie, alzapersona- apparaat dat het mogelijk maakt om gemakkelijk de rechtopstaande positie in te nemen, vibromassage voor een aangenaam verdeeld effect op de rug, zitting en treeplank, automatische of gemotoriseerde beweging , zijn dit de mogelijkheden en de ontwikkelde combinaties: een harmonieus geheel van oplossingen om aan elke behoefte te voldoen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro