Made in Italy

Fauteuil met verstelbare rugleuning, enkele motor, Via Verona, gemaakt in Italië, modern design

  • Made in Italy
  • Code: VIAVERONA1MOT
€ 1.513,10 € 1.891,37 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen H105xD83xL76 cm
Levertijden 15/30 werkdagen

Opklapbare relaxstoel met 1 motor Via Verona , geheel made in Italy .

De Via Verona liftstoel heeft een 1-weg mechanisme motor met treeplank vooraf, gekenmerkt door een gemotoriseerde relaxatie beweging met behulp van de afstandsbediening.

Relax Early treeplank is een 1-motorig mechanisme dat het mogelijk maakt om, dankzij de treeplankvervroegingsfunctie, omhoog te gaan voordat de rugleuning omlaag gaat. Hiermee kunt u een positie bereiken met een rechtopstaande rugleuning die geschikt is om een boek te lezen of televisie te kijken, comfortabel zittend in een relaxstoel.

BESCHIKBARE OPTIONALS
Rollensysteem : een praktisch systeem voor het optillen van de mechanica op vier onafhankelijke wielen, geactiveerd door een pedaalhendel op de rugleuning van de stoel. Een functioneel en praktisch systeem waarmee je de fauteuil gemakkelijk van de ene naar de andere kamer kunt vervoeren.

Life 5 Vibro-massageset : het is een complex mechanisme dat door middel van vijf vibratiesystemen op verschillende punten van elke relax-, massage- of liftstoel is geplaatst en afzonderlijk kan worden bediend, waarmee u de bloedcirculatie kunt stimuleren en een gevoel van lichamelijk welzijn kunt opwekken. wezen.
Het hele systeem kan worden toegepast op elk type relax- en hefmechanisme, zodat u voor elke behoefte een fauteuil kunt krijgen die geschikt is.

Functies
Houten structuur
bedekt met een laag polyurethaan en metaalmechanica
Vulling in ecologisch polyurethaanschuim met gedifferentieerde dichtheid bedekt met een laag dacron.
Voeten PVC

De fauteuils bestelde compleet met handleiding zijn, certificeringen volgens de communautaire normen, product sheet en garantiebewijs voor hulp.
Klantenondersteuning binnen de garantie van 24 maanden is volledig gratis, zelfs niet telefonisch, en is beschikbaar in heel Italië.
Garantie : 24 maanden.
 
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief