Made in Italy

Floor lamp ontwerp Led Ldpe outdoor Houwitser Small

  • Made in Italy
  • Code: LAMPADA OBICE SMALL ESTERNO
€ 691,88 € 864,85 -20%
Maatregelen Ø 40 x h. 100 cm
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Floor lamp ontwerp Led Ldpe outdoor Houwitser Small
Kleine Houwitser is een fantastische staande lamp voor gebruik buitenshuis, een uniek design en uitstekende.
Kleine Obice gemaakt Ldpe, namelijk lagedichtheidspolyethyleen, compleet met een d 'RGB LED verlichting voor buiten kit, namelijk tin, met de meegeleverde afstandsbediening en een plaat om te verankeren of bevestigen van de lamp op de grond.
De bijzonderheid ligt in de langwerpige vorm en in zijn witte afwerking, die dit licht goed transformeert in een echte lichtbron en elegantie met een grote decoratieve effect.
Houwitser Kleine in zich verenigt stijl, design en verfijning. Het eenvoudige lijnen, kronkelige en gestileerd is geschikt voor elke omgeving. Direct herkenbaar door de charme en magie die op het eerste gezicht kunnen communiceren!
Het brengt je ook een vleugje design en elegantie in uw huis!
volledig in Italië vervaardigd.

materialen:
- Ldpe witte afwerking
- Steel Plate

Het product bevat:
- lamp
- Base / staalplaat
- RGB LED-buitenverlichting kit
- Afstandsbediening

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief