Table dining polyethyleen hand geweven Tsjaad

  • Code: CHAD TAV.101X101
€ 2.366,84 € 2.958,55 -20%
Maatregelen P. L.101 cm x 101 cm x 78 cm H.
Levertijden 15 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Gewicht Product 24
Table dining polyethyleen hand geweven Tsjaad
Tsjaad is een eettafel van buiten, van het originele ontwerp gemaakt door vakmensen.
Tsjaad heeft een frame van aluminium en een ronde gemengde polyetheenstructuur van 3 mm en 7 mm volledig vlakke geweven met de hand, die in de schaduw koffie, honing of wit is.
Dit eettafel heeft een centrale basis en een glazen blad afgezet met een weefpatroon in een visgraatpatroon, waardoor het een karakteristieke unieke gevoel van geeft.
De eenvoud en de harmonie van vormen, eenvoudig, vierkant, maken dit eettafel perfect voor zowel in een modern of klassiek.
Kies de kleur afwerking die meer willen!

materialen:
- Aluminium
- Fiber Polyethyleen HDPE (synthetische vezel overeenkomstige natuurlijke rotan vezel met een sterke visuele en tactiele gelijkenis met natuurlijke vezels)

Viadurini in de tuin beschikt over een collectie van outdoor producten met een innovatief design. Deze producten bevatten in zich een van de kunsten onder de oudste nog steeds weet dat het verleden verweven met het heden, een 'kunst gemaakt van de techniek en kennis, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel. Collectie die vakkundig combineert bruikbaarheid, kwaliteit, schoonheid en design, gezellig en aantrekkelijk tegelijk. Producten met grote functionaliteit, betrouwbaarheid en weersbestendigheid.

Kleine veranderingen KLEUR of de werking van Hoe zijn uw UNICITEIT PRODUCT functies ambachten!
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief