Made in Italy

Gekleurde glazen siervaas, handgemaakt in Italië - Geco

  • Made in Italy
  • Code: GECO1
€ 2.394,61 € 2.993,26 -20%
Materiaal glas
Levertijden 6/8 weken
Lengte (cm) 20
Diepte (cm) 20
Hoogte (cm) 30

Decoratieve glazen vaas met 3 gekko's handgemaakt in Italië.

Decoratieve binnenvaas gemaakt van geel glas, handgemaakt in Italië door meester-glasmakers die al generaties lang experts zijn in de sector, verrijkt met 3 gekko's in de kleuren groen en bruin. Zijn eigenaardigheid wordt vertegenwoordigd door de ambachtelijke productie die zijn waarde en waarde verhoogt om leven te geven aan een exclusief en kwalitatief hoogstaand resultaat . De kleurrijke esthetiek is ongetwijfeld een ander sterk punt, waardoor het een perfect idee is voor diegenen die ervan houden om tegelijkertijd op een originele en elegante manier te verrijken dankzij een object dat wordt onderstreept door exclusieve lijnen en de tijdloze elegantie van glas en zijn prachtige kleuren.

Deze luxe meubelcollectie geeft een vleugje moderne en grootstedelijke elegantie aan alle meest glamoureuze ruimtes, en ook aan uw huis, zonder ooit een opwindende en zeer scenografische sfeer op te geven.
Viadurini werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan het creëren van sterk gekarakteriseerde plaatsen, omgevingen om te schuilen om te ontsnappen aan de realiteit door de uitdrukking van iemands persoonlijkheid te versterken, ruimtes om terug te keren om te ademen en te dromen. Herstel het contact met de creatieve authenticiteit van het object geboren uit de typisch Italiaanse gedachte en cultuur, een enkele mix van accessoires om ruimtes in te richten met een precieze identiteit, uniek in zijn soort, niet modern, niet klassiek maar in staat om met elke stijl in dialoog te gaan.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, 20 km van Venetië. Van deze unieke stad in de wereld leert hij de kunst van mooie dingen, architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie uit verre culturen herwerkt door het ingenieuze Italiaanse vakmanschap. Een set objecten, uniek en authentiek, beschikbaar voor interieurontwerpers om projecten te creëren die altijd exclusief, verschillend, nooit gehomologeerd zijn, van een gecultiveerde en matig opzichtige luxe, uitdrukking van een voortdurende zoektocht naar verfijnd decoratief design.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief