Made in Italy

Gepatineerde witte houten kledingkast met 2 deuren Made in Italy - Agni

  • Made in Italy
  • Code: AGNI
€ 881,51 € 1.101,89 -20%
Materiaal hout
Levertijden 30/35 werkdagen
Lengte (cm) 101
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 184

Gemaakt in Italië houten binnenkast

Kledingkast met structuur in Tanganyika/toulipier gefineerde houtdeeltjes , frames in toulipier/ayous , bodems en ruggen in MDF en multiplex met 2 deuren, volledig Made in Italy.
De combinatie van afwerkingen en kleuren maakt dit element perfect voor het personaliseren en vervolledigen van de inrichting van elke dagelijkse en contractomgeving. Alle mogelijke functionaliteit en capaciteit is gegarandeerd voor het herschikken en opbergen van objecten binnenin, om netheid en orde in de kamer te brengen.

Finish:
  • gepatineerd wit en hazelnoot
Dimensies:
  • Lengte 101 cm
  • Diepte 50cm
  • Hoogte 184 cm
SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief