Made in Italy

Gewatteerde stoel met eikenhouten onderstel Made in Italy - Sebastian

  • Made in Italy
  • Code: SEBASTIAN
€ 792,65 € 990,81 -20%
Maatregelen L 51 x D 57 x H 86 cm Zithoogte 46 cm
Levertijden 45 werkdagen
zitten apparatuur Koningin 100% polyester stof
Structuur materiaal eikenhout met Canaletto walnootafwerking

Moderne eetkamerstoel met eikenhouten onderstel en gestoffeerde stoffen zitting; handgemaakt in Italië.

In moderne woningen smelten woon-, keuken- en eetkamer steeds vaker samen tot één grote open ruimte. Om deze reden moeten eetkamerstoelen niet langer een louter functioneel karakter hebben, maar ook een esthetische waarde hebben en harmonieus combineren met de rest van het meubilair.

Sebastian is gemaakt in Italië met een eikenhouten basis en een Canaletto walnootafwerking Zitting opgevuld en bedekt met gekleurde Queen-stof.
Dankzij de combinatie van hout met stof krijgt Sebastian een elegant en veelzijdig ontwerp dat perfect past in elke omgevingsstijl.
Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de zitting:
  • zwart;
  • wit;
  • zand;
  • antraciet.
Alle gebruikte stoffen voelen aangenaam aan en behouden hun kleur in de loop van de tijd.
Gebruik voor het reinigen geen alcohol of schurende en/of bijtende producten. Wij adviseren uitsluitend neutrale producten te gebruiken.

Aangezien dit een item is dat volledig in Italië is gemaakt door bekwame vakmensen; biedt ruime maatwerkmogelijkheden qua type bekleding en structuur. Er is zelfs een breed scala aan stoffen, leersoorten, eco-leer en houtafwerkingen beschikbaar om uit te kiezen. Voor persoonlijk advies en/of offertes kunt u contact met ons opnemen via het formulier "Informatie aanvragen".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief