Made in Italy

Gordijn van wit linnen en organza met elegant borduurwerk - Oceanomare

  • Made in Italy
  • Code: OCEANOMARE
€ 589,53 € 736,91 -20%
Materiaal 100% linnen en organza
Kleur wit
Levertijden 7 werkdagen artikel beschikbaar / 8 weken artikel om te produceren
Lengte (cm) 130
Hoogte (cm) 285

Wit linnen en organza gordijn met golvende borduursels en vetersluiting, handgemaakte kwaliteit gemaakt in Italië.

De waarde van traditie wordt gecombineerd met de moderne levensstijl in dit witte lichte linnen gordijn met organza en golvend borduursel, vetersluiting voor staaf aan de bovenkant.
Lichtheid , vrijheid, elegantie en puurheid zijn de sleutelwoorden voor dit product door de nobele charme en de kostbare stof .

De aanvulling is gemaakt om te voldoen aan de groeiende wens van deze dagen om elke plek met intensiteit en diepe balans te leven, in een harmonieuze set van verfijning, natuur en welzijn.
Zo ontstaat door de zorg voor details en een echt ontwerp dat streeft naar de essentie van schoonheid een authentiek en handgemaakt product , van de hoogste kwaliteit voor de gekozen grondstoffen, zoals het puurste linnen en het zachtste katoen . De natuurlijke imperfectie van het materiaal duidt op de waarde van eenvoud , omsloten door een elegant en delicaat vakmanschap voor een sublieme en suggestieve zintuiglijke ervaring .

Maatregelen:
  • 130 x 285 cm
Samenstelling:
  • 1 ° stof: 100% linnen
  • 2 ° stof: 100% polyester

Bruikbare tips:
Was het product apart met water en neutrale zeep op maximaal 40% C, niet bleken, niet weken en niet met de hand wringen.
We raden aan om op lage temperaturen te strijken en zonder directe blootstelling aan zonlicht om de integriteit van de kleur en natuurlijke vezels te behouden.

NB: tinten en variaties in de tijd en tussen de items moeten worden beschouwd als bijzondere kenmerken van het product, aangezien het is gemaakt van natuurlijke materialen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief