Made in Italy

Groot rechthoekig zwaar wit linnen tafelkleed met ingelijste randen - Davinci

  • Made in Italy
  • Code: DAVINCI1
€ 372,12 € 465,16 -20%
Materiaal linnen
Levertijden 7 werkdagen artikel beschikbaar / 8 weken artikel om te produceren
Lengte (cm) 180
Diepte (cm) 320

Rechthoekig tafelkleed in natuurlijk wit linnen met ingelijste randen, luxe handgemaakt ontwerp gemaakt in Italië.

De waarde van traditie voegt zich bij de moderne levensstijl met dit witte zware linnen tafelkleed verfraaid met hoge gevouwen randen.
Lichtheid , vrijheid, elegantie en puurheid zijn de sleutelwoorden van dit product met een nobele charme en fijne stof .

De aanvulling is gemaakt om het hoofd te bieden aan de steeds groeiende wens van vandaag om elke omgeving te ervaren met intensiteit en diepgaande balans, in een harmonieus geheel van verfijning, natuur en welzijn.
Zo ontstaat door de aandacht voor detail en een authentiek design dat verwijst naar de essentie van schoonheid, een authentiek en ambachtelijk product , van de hoogste kwaliteit voor de geselecteerde grondstoffen, zoals het puurste linnen en het zachtste katoen. De natuurlijke imperfectie van het materiaal duidt dus op de waarde van eenvoud , omsloten door een elegant en delicaat vakmanschap voor een sublieme en suggestieve zintuiglijke ervaring.

Samenstelling:
  • 100% linnen
Handige tips: Was het product apart met water en neutrale zeep op maximaal 40 ° C, niet bleken, niet laten weken en niet uitwringen met de hand.
We raden aan om op lage temperaturen te strijken en niet direct in de zon te staan om de integriteit van de kleur en de natuurlijke vezels te behouden.

NB : nuances en variaties in uiterlijk in de loop van de tijd en tussen kledingstuk en kledingstuk zijn bijzondere kenmerken van het product, aangezien het is gemaakt van natuurlijke materialen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief