Made in Italy

Handgemaakt bureau van massief hout met lades gemaakt in Italië - Amela

  • Made in Italy
  • Code: AMELA
€ 2.065,33 € 2.581,66 -20%
Levertijden 15/30 werkdagen
Lengte (cm) 108
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 95

Handgemaakt bureau in massief dennenhout met gouden profielen, luxe artikel Made in Italy.

Bureau handgemaakt in Italië in massief dennenhout met verouderde witte afwerking verrijkt met profielen en details in antiek gouden kleur. De structuur heeft ook een praktische, gemakkelijk verwijderbare achterwand waardoor u in totaal 6 lades kunt krijgen, ideaal voor het ordenen en organiseren van uw objecten.
Wat dit bureau bijzonder interessant en fascinerend maakt, is het gebruik van natuurlijke aarde gecombineerd met lijmen van dierlijke oorsprong, waardoor het gebruik van industriële verven wordt vermeden.
De keuze om de voorkeur te geven aan dit soort materialen komt voort uit de wens van de bouwers om het gebruik van formaldehyde, een stof die schadelijk is voor de gezondheid en als kankerverwekkend wordt beschouwd, tot een minimum te beperken. Op deze manier wordt geboren een product dat de toxiciteit probeert te verminderen en tegelijkertijd een sfeer creëert die zowel stijlvol als gezond is. Ten slotte is het bureau afgewerkt met een transparante afwerking die het waterafstotend maakt en de kleuren fixeert om ze na verloop van tijd onveranderlijk te maken.

Maat : L 108 x P 55 x H 95 cm

NB : om de kast schoon te maken wordt aangeraden om een simpele vochtige doek te gebruiken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief