Handgemaakt modulair gekleurd tapijt in viscose geweven in India - Gilberto

  • Code: GILBERTO
€ 1.957,42 € 2.446,78 -20%
Materiaal Viscose
Levertijden Artikel van 1 week beschikbaar / artikel van 3 maanden om te produceren
Gewicht Product 15-18 kg

Kleurrijk tapijt voor de moderne woonkamer handgemaakt in hoogwaardige viscose.

Het bijzondere element van dit tapijt in zachte en aangenaam aanvoelende viscose wordt zeker vertegenwoordigd door de opeenvolging van verticale lijnen in reliëf , met de hand gesneden, die wordt onderbroken door rechthoeken van verschillende kleuren.
Op deze manier ontstaat een strak en origineel basisontwerp in verschillende kleuren waardoor de vloerkleden met elkaar gecombineerd kunnen worden, waardoor één grote aanvulling ontstaat.
De waarde van het tapijt zit niet alleen in de kwaliteit van de gebruikte kostbare materialen , maar ook in het hele productieproces: van spinnen, verven en weven met de hand op een weefgetouw uitgevoerd door bekwame Indiase ambachtslieden , tot de laatste stadia van het snijden, scheren, wassen en drogen. Dit is hoe elk tapijt rijk zal zijn aan zijn eigen persoonlijkheid , in staat om een uniek verhaal te vertellen dat altijd anders is dan de andere.

Beschikbare maten:
  • 300 x 200 x 1 cm ongeveer
  • 240 x 170 x 1 cm ongeveer
Het tapijt is niet alleen een eenvoudig meubelstuk : het is een cultuur die van generatie op generatie wordt doorgegeven en die de uitvoering van vaardige gebaren en verfijnde technieken vereist. Met zijn vorm kan het een ruimte definiëren en door de knopen vertelt het tegelijkertijd een oud en eigentijds verhaal, waardoor elke omgeving wordt verrijkt met schoonheid en elegantie , voor een tijdloos classicisme.
Het is precies het contrast tussen de eeuwenoude traditie , de aandacht voor detail en de aandacht voor het eigentijdse ontwerp van het patroon dat de uniciteit van het tapijt tot zijn belangrijkste kenmerk maakt.

NB De maatregelen zijn indicatief en kunnen variëren. Mogelijkheid tot maatwerk van maten en kleuren op aanvraag. Neem contact met ons op door het formulier in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief